reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej dziewczyny :-)

Aob- to kochana wracaj i odpoczywaj duuzo :-* wiem ze bedzie ciezko ale musisz jakos dac rade ;-*

Lilith- witaj w klubie niewyspanych ;-) zasnela o 22 obudzilam sie o 00.20 i do godziny 6 tlukalam sie na lozku. Ale zjadlam sniadanie wzielam leki i chyba niedlugo legne obok mojego bo akurat nocke odsypia.
Co do wypryskow -nigdy nie mialam idealnie gladkiej cery. Poczatek coazy byl cudowny a teraz mam wysyp...nie ma dni aby cos drobnego nie wyszlo na brodzie...
W niedziele dziadek mojego obchodzil imieniny. Zdazylam wyjsc z samochodu a babcia przywitala mnie slowami- oj juz przytylas? Siedzisz w domu, nic nie robisz to tyjesz o.O zalozylam mega luzna bluzke i chyba ona mnie tak pogrubila :-D oczywiscie musze dodac ze babcia ani jej rodzine do filigranowych nie naleza ;-) no ale coz. Splynelo to po mnie jak po kaczce. TZ sie tylko zdenerwowal i powiedzial ze w ciazy raczej brzuch rosnie i to chyba normalne a nie zadne tycie ;-)

Aa i mialam koszmar dzisiaj...ze bylam na badaniu polowkowym i wyszlo cos z sreduszkiem nie tak :-( ostatnio mialam dwa prorocze sn. Mam nadzieje ze ten do nich nie bedzie nalezal :-(

reklama
Priinceseczka, będzie dobrze na połówkowym, w rzeczywistości jest na odwrót niż w snach :)
Fajnie, ze Twój wziął Cię w obronę :)

Mi po porodzie 2 osoby powiedziały, ze brzuch mi został, jakbym nie wiedziała :D uwielbiam takie życzliwe osoby ;) w tym jedna to była kuzynka teściowej, czyli bardzo bliska mi osoba;) i dla miesięcznego dziecka przywiozła ciuchy, gdzie na metce napisane było, że to na 2 lata, takie prezenty też uwielbiam i mam już całą szafkę;)

Aob, skoro w szpitalu i tak tylko leżenie i leki, to lepiej w domu, tylko z drugiej strony w domu może trudniej leżeć, bo synek i zawsze coś do zrobienia, ale odpuść i nie rób, nie sprzątaj, nie gotuj, niech mąż się wszystkim zajmie, ewentualnie zorganizuje pomoc, bo musicie teraz myśleć o tym, żeby z maluszkiem wszystko dobrze było :*

Diabliczka, biedny synek, też bym pojechała do pediatry.

Lilith, powodzenia z zębem &

Hej! ja od rana byłam na rynku dokupić ogórki do ogrodu, potem zabawa z mlodą na placu zabaw u nas na ogrodzie - całe szczęście że wtym czasie ogarnęłam warzywa na botwinkę... teraz młoda śpi, zupa się gotuje a ja .. dostaję drgawek na myśl o nauce! :D Oj będę marudna aż do czasu obrony (chciałabym się bronić na początku lipca) .. a potem .. nawet nie będzie można się upić ze szczęścia że już "po" :D hehehe

dziewczynki złe sny przeganiamy, uśmiechamy się do słoneczka (lub chmurek) i cieszymy się kolejnym cudownym dniem!! :)

Milia- najlepsze bylo to ze dziadek tez stanal w mojej obronie :-D powiedzial "do mojej jeszcze duuuuzo Ci brakuje" ;-)

W pazdzierniku babcia ma imieniny i do tej pory myslalam ze tam pojade jeszcze ale po tej akcji stwierdzilam ze lepiej nie, bo babcia w koncu zawalu dostanie jak zobaczy mnie taka gruba.

Dziewczyny, potrzebuje rady :-) co moge kupic mojej chrzesnicy na dzien dziecka? Dodam ze we wrzesniu idzie do przedszkola. W styczniu skonczyla 3 latka. Zabawek ma od groma i sama nie wie czego chce. Zazwyczaj czyms nowym bawi sie przez gora tydzien(najczesciej to juz po 2 dniach rzuca zabawke w kat).
Myslicie ze plecak(z jej ulubionym motywem-Hello Kity albo Pony) jakis maly bylby dobrym rozwiazaniem? Ewentualnie dolozylabym tam jakies wyposazenie. Ale jakie??
Czy moze macie inne pomysly?

Lilith ja dzis wyjatkowo wyspana... ja z decyzja o ur poczekalabym do jutra bo to jak sie zaczelo tak szybko moze sie skoczyc.. nie wiadomo co jutro bedzie...

Princeseczka jakie mile przywitanie babci :) ale nie ma co sie przejmowac ;) snow tez bie bierz do siebie bo w ciazy duzo glupot sie sni :)

Milia wlasnie o to chodzi ze tylko lezalam juz i bralam leki to bez sensu.. ale powiem wam ze wystarczylo troche schodow, maly spacer z auta do apteki i do domu i juz sporo polecialo :/ wyglada na to ze wcale ruszac sie nie moge... a ile kasy w aptece zostawilam

Ivi piwko 0% i dobra psychika i mozna sie "upic" hehe :D dasz rade! :)

Edit.

Princeseczka dziadek wymiata hahha :D juz go lubie :)

Co do prezentu mysle ze to dobry pomysl a jak chcesz jakies wyposazenie do tego to moze do kompletu piornik albo jakies kredki czy pisaki..

A w ogole dwa dni nie widzialam synka i to jak ucieszyl sie na moj widok jak mnie przytulal i calowal... ryczlam jak glupia!

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Princeseczka u mnie tak dzień w dzień.. I ja bym jeszcze spala ale nie mogę..
Snami się nie przejmujemy ale też miałam dwa prorocze.. Jedno odnośnie poronienia tu a drugie swojego pierwszego prenatalnego.. Ciężko po tym luźno podchodzić..
Powitanie heh, nie ma co.. Ale ważne, że się nie przejelas. I Twój w obronie stanął.

Aob to dobra wiadomość, choc biorąc malego pod uwagę nie aż taką kolorowa. Kontrola dopiero u giną? Wyniki Oki?
Aob ja dzis w daien budzę się między 3.20 a 4.10 i do przed 7 nie śpię. A zasypiam przed 24.. Mało sypiam.. Tomjuz widać po mnie..

Z urodzinami kiepskomsie złożyło.. Nie wiem czy w ogóle da się przełożyć tak, juz MC zamówione, zapłacone..

Princeseczka, a może jakiś sprzęcik? Radyjko? Do karaoke czy mikrofon jak śpiewać lubi. Jakiś dziecięcy tablet albo coś do nauki czytania? Lubi się przebierać? Może strój? Z butami, opaska etc? Co ona lubimrobic?

Ivi ten plac macie świetny, wychodzić nie trzeba Hihi.

Pecha mam dzis.. Słyszę w nocy jak wstalam, że coś pipka. Zesylam mojego na dół a to zamrazalnik alarm włączył, bo drzwi nie zamknięte.. Wszystko się rozmrozilo a był przepełniony i całkiem sporo lodów mój dokupil wcaoraj.. Ech..

Widzialam, ze macie pod nickiem nowy opis hihi. Fanka bb.

Aob- az sie wzruszylam jak przeczytalam twoj post o przywitaniu synka...taki skarb kochany :-)) az sie rozmarzylam hihihi:-)

Lez kochana, lez :-) dobrze ze z dzidzia jest ok ale ty musisz uwazac mimo wszystko ;-*

Dziekuje za oponie na temat plecaczka :-)

Lilith rzeczywiście pech z tymi lodami [emoji5] szkoda że się zmarnowaly.

Princesczka dziadek wymiata. Swoją drogą babcia niezmiernie życzliwa [emoji5] nie ma to jak wsparcie rodziny

Plecak to fajny pomysł. Jakieś kredki malowanki. A plecak przyda się na jakąś wycieczkę czy piknik [emoji5] w sport Direct widziałam sporo takich małych plecaków z bajkami.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith- mikrofon ma po swoich siostrach ciotecznych (moj i brat maja z niego niezla zabawe podczas zakrapianych imprez bo wtedy spuewaja a glos niczym na procesji w Boze Cialo). Zabwek ma od groma i mowie wszystko jest na chwile. Stroj moglabym kupic bo lubi sie przebierac ale boje sie za chwile wyrosnie i nawet nigdzie go nie zdazy zalozyc. Na urodziny kupilam je biurko przedszkola z pisakiem gdzie fajnie moglaby sie uczyc ksztaltow, liczenia itp.ale potrzebna jej osoba ktora z nia przy tym posiedzi (pisak wydaje pozytywne i negatywne dzwieki po zaznaczeniu kropki na karcie. Trzeba docisnac do swojej odpowiedzi i wtedy wie czy dobrze czy zle). Chyba ja tylko raz sie z nia tym bawilam w dniu jej urodzin. Teraz biurko caly czas stoi...
Ogolnie lubi sie bawic wszelkimi kucykami, ze swinka pepa i hello kitty spi. Ppowiada rozne historyjki.
Zaraz wrzuce jej zdjecie ktore pozniej usune :-)

reklama
Ja juz w domu i padam z nóg ... jeszcze ogarnąć mieszkanie musze :)
Lili wyobraź sobie ze byłyśmy na ginekologi i ordynator został wezwany do operacji mama go zaczepila i kazał zaczekać ze podeślę jakiegoś lekarza i przyszedł pan dr hihi i powiedział żeby na dole się zapisać na termin bo on musiałby usg przestawiać i ma siostra za 2 tygodnie się zgłosić eh

Princeseczka A co śliczna jest ... swoją drogą nie zapomnę jak siostra miała komunie a nasza najmłodsza siostra uparł się ze idzie w czerwonej sukience księżniczki i co w końcu postawiła na swoim bo mama nas miała dużo do ogarnięcia i nie było czaśu na spory ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry