Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno - los Wam wynagrodzi ta tragedie. Ja tez poronilam ok 10 lat temu , ale to bylo miedzy 12-14 tyg wiec duzo czesniej, rozniez bolalo i nie da sie o tym zapomniec...wysoka to prawda ale moj malutki byl za słaby zyl 3 dnipochowalismy go z mojego P rodzicami
ponad dwa lata staralismy sie o ta kruszynke ktora nosze teraz i mam nadzieje, ze tym razem bedzie juz wszystko ok
Miłego odpoczynku Tez slyszalam ze jesli chodzi o kobiety nie ma co zabardzo liczyc na jakas ustepliwosc. Mnie jeszcze tez nikt nie przepuscil tez juz widac i widze ze ludzie spogladaja wiec widzaWitam Was , j mnie też dzisiaj słoneczko wyszło, a w nocy była burza, obudził mnie grzmot, myślałam że jakaś wojna cxy co ...
Byłam dziś na badaniach i juz tez stres boje się wyniku cukru i toxo właśnie. Oby było dobrze. Juz wcześniej pisałam ze odczuwam ruchy ale zdarza się że jednego dnia prawie nic nie cxuje... tak się zastanawiam dlaczego te ruchy Dzidzi się nie intensyfikuja tylko wciąż są tak samo odczuwalne .
W kolejce stałam godzinę, nawet nikt nie zareagował żeby ewentualnie mnie przepuścić, ja tak ogólnie poczekać mogę ale chciałam zobaczyć jak to jest. Dodam że mam bardxo widoczny brzuch. W ciąży Z niko to uwaga przepuścil mnie raz starszy pan. Bo kobiety a szczególnie te starsze to typowa znieczulica.