Witam siei ja.
Na noc po bulkach takie wymioty mnie zlapaly..tragedia, spać nie moglam dopiero po 12 zasnelam a od 6 klapa i dalej znowu nie usne..
Gosiu ja mam pitworne sny..same koszmary..
Dziewczyny, na którą macie wizyty? Chyba trzeba zacząć jakiś spis robi na dany dzień i wklejać w wątku, bo wiadomo, żeby kciuki trzymać ale nie wiadomo u kogo na którą haha.
Aob, no to chyba jakiś przełom. Oby się udało byś jutro mogła wyjść. U mnie świat nie ma, ja nie jadam, moi pl potraw prócz męża tez, są tylko prezenty i to co moi naszykuja, typu babka, ciasto ucierane, żurek, sałatka.
W ciazy z Dexterem nie było świat grudniowych..trudno. Odrobilam się jak syn się urodził i każdy był zadowolony.
Dagi, kiedy masz piwtorke tego usg? Robią lyzeczkowanie jeśli się nie oczyscilas, powinni pitwierdzic. Wiesz, był tu na forum chyba w dziale ciąż albo porad nawet post dziewczyny, która miała zabieg. Tez slyszalam takie historie, moja mama np. Miała okres normalny 3 m ze mną w ciazy..
Mama czwórki betka Oki, Wazne kochana ze wszystko w normie!
Dorota, my przeprowadzkę przechodzilismy w ciazy z Dexterem.. Duuuzo wtedy sama robilam. Dom wzięliśmy bez podłóg nawet.. Tragedia.. Mieliśmy dwa tyg.bo potem trza było oddać klucze do starego. W międzyczasie zlapalam polpasca..co za ból..ale udało się! A robilam tylko ja i maz. Do teraz robimy drobnostki, np.zabudowe dodatkową pid schody maz zrobił niedawno. No i nie wiem czy o tych wykladzinach doczytalas.
Ten antybiotyk dzis mnie rozłożył..Wszystko ze mnie wychodzi.. Jeszcze nic nie czuje, tj.zapachow ale jest lepiej.
Witam nowa mamę! Mam nadzieje, ze się tutaj zadomowisz.
Emka Ty też wizyta..na którą?
Wiecie co..wzielam na noc ta lutke globulkowa.. Siła sugestii czy jeszcze czegoś jest niesamowita.. Bole od razu przeszły heh..
Joasiu daj znać co z koleżanką..