Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chyba każdą z nas zmartwiło to się stało... Ja też od razu się mniej pewnie poczułam bo sądziłam, że jak mam cały czas takie mdłości to znaczy, że wszystko na pewno jest ok.. a teraz też jakoś bardziej się boję poniedziałkowej wizyty...
ja przysnelam na 20 minut. moj nic nie mowil ale brat zadzwonil jego i oczywiscie mial pretensje,ze wrocil zmeczony z pracy i musial smieci wyrzucic , sam musi isc na zakupy i ugotowac sobie makaron a ja nic nie zrobilam. nie ogarnia ,ze sie fatalnie czuje i mam sie kurowac w lozku
przesylam plik z pakietem do medicover dla zainteresowanych ja mam ten 129 i sa juz tu wszystkie konieczne badania ktore beda zlecone..nie wiem czy dobrze widac :/
Przedstawiam Państwu mojego groszka Wszystko dobrze wygląda ale muszę się bardzo oszczędzać i dalej brać duże dawki duphastona. Prawdopodobnie plamienie wynikało z pęknięcia małego krwiaczka. No i wg Usg ciąża starsza o tydzień bo 7w3d.