reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Sny na odwrót nie martw sie
Maleduca najważniejsze ze Tobie pasuje . Ja nie gotowałam w ogole jak chodziłam do pracy , maz wracał o 4 ja o 6 i zawsze zakupy zrobione obiad ugotowany ja sprzątałam potem kuchnie a było co sprzątać maz gotował całym sobą
ale fajnie było lubiłam te czasy 
Maleduca najważniejsze ze Tobie pasuje . Ja nie gotowałam w ogole jak chodziłam do pracy , maz wracał o 4 ja o 6 i zawsze zakupy zrobione obiad ugotowany ja sprzątałam potem kuchnie a było co sprzątać maz gotował całym sobą
linka1985
Witam wszystkie ... ja dziś dzieciaka wagary zrobiłam bo tak popołudniu niemal siły do nich , spedzimy dzień na świeżym powietrzu piaskownica plac zabaw i niewiele co tam jeszcze wymysla..
Lili daj znać jak noc minęła
Lili daj znać jak noc minęła
aob66
Moderatorka
Hej hej
Mi tel szwankuje strasznie i zaczal sie sam wylaczac :-\ tylko kasy na nowy brak...
Mi powiedzieli w lab,ze nie beda mnie dwa razy kluc (w sensie ze na czczo i nie) i albo ma mi przejsc albo do szpitala... w poprzedniej ciazy nie mialam takich problemow...
Maleducada ja sie nie nadaje na taka zone... moj czasem.marudzi, ale w formie zartu raczej przekazuje mi ze chce obiad
teraz nic nie robie i musi z tym zyc.. czasem w klutni tylko wykrzyczy mi ze zarabia na mnie (ja tez mam wyplate) wtedy wpadam w szal i na dlugo pamieta, ze ma tak nie gadac :-)
Mi tel szwankuje strasznie i zaczal sie sam wylaczac :-\ tylko kasy na nowy brak...
Mi powiedzieli w lab,ze nie beda mnie dwa razy kluc (w sensie ze na czczo i nie) i albo ma mi przejsc albo do szpitala... w poprzedniej ciazy nie mialam takich problemow...
Maleducada ja sie nie nadaje na taka zone... moj czasem.marudzi, ale w formie zartu raczej przekazuje mi ze chce obiad
0
0lga
Gość
Zazdroszcze wam takich smakołyków. Ja niestety dodatkowo jestem na diecie wątrobowej, czyli zero tłuszczów itd. :/
A poza tym moje mdłości wykańczają mnie.
Co do ciąży to miałam dopiero jedno USG (6tc) i wszystko było ok. Na kolejne boje się pójść
ponieważ w poprzedniej ciąży na USG w 14tc dowiedziałam się że od 2 tygodni dziecko nie żyje.
A poza tym moje mdłości wykańczają mnie.
Co do ciąży to miałam dopiero jedno USG (6tc) i wszystko było ok. Na kolejne boje się pójść
maleducada
Olga no nie strasz! Ja mam właśnie teraz tak samo (w sensie taka duża przerwa między wizytami).
dominika02100
Dzień dobry kciukasy za wizyty dzisiejsze.
Gosia współczuję niewyspania i jeszcze na dodatek zajęcia ehh.
Ja dzisiaj nadal okropne mdłości w nocy wstawakam kilka razy najgorzej było o 3 w nocy wymiotowalam. Masakra nie mam nawet siły wstać z łóżka i zrobić śniadanie
Gosia współczuję niewyspania i jeszcze na dodatek zajęcia ehh.
Ja dzisiaj nadal okropne mdłości w nocy wstawakam kilka razy najgorzej było o 3 w nocy wymiotowalam. Masakra nie mam nawet siły wstać z łóżka i zrobić śniadanie
reklama
dominika02100
Dokładnie nie strasz Olga bo ja mam dopiero na 2 maja i to jeszcze 4 tyg