reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Witam się i ja
Kejti zazdroszcze opcji takich zniżek, ja wczoraj byłam na zakupach bo musialam sobie humor poprawić i zdecydowanie za dużo wydalam.[emoji14]
Za bardzo się wczoraj chwalilam,ze się super czuje ze aż dziś wymiotowalam z wrażenia. Ale uspokoiło mnie to trochę bo juz balam ze mi objawy zniknęły.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Kejti zazdroszcze opcji takich zniżek, ja wczoraj byłam na zakupach bo musialam sobie humor poprawić i zdecydowanie za dużo wydalam.[emoji14]
Za bardzo się wczoraj chwalilam,ze się super czuje ze aż dziś wymiotowalam z wrażenia. Ale uspokoiło mnie to trochę bo juz balam ze mi objawy zniknęły.
D
Deleted member 158337
Gość
3bluzki na krotki rękaw, bluzę
wczesniej parę dni temu spodnie dwie pary, tunike, sukienkę, trzy komplety bielizny bluzkę i legginsy ale legginsy totalny niewypal, za ciasną gumke maja.
aob66
Moderatorka
Linka mnie tez czasem tak mocniej zakluje, ale dosc rzadko..
synek wrocil?[emoji1]
Milagros zaszalalas[emoji12]
synek wrocil?[emoji1]
Milagros zaszalalas[emoji12]
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Linka, mnie tak klulo i czasem daleej zakluje w lewym jajaniku. Tam miałam torbiel, ale ze ostatnio coraz mniej to pewnie się zmniejszyła albo wchlonela.
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
linka1985
Fanka BB :)
Właśnie się zastanawiam co z tym jajnikim w 4 ciąży mój lekarz bardzo dokładnie sprawdzał jajniki przy pierwszym badaniu dopochwowym bo mówił ze to obiazenie dla mnie i jajniki musi dokładnie sprawdzić . A ta lekarka mi nie sprawdzała e każdym razie nie czułam żeby to robiła idę do niej dziś prywatnie to zapytam tylko niewiem czy będzie usg dopochwowo jeszcze czy juz normalnie
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
A właśnie.. Wiecie może od kiedy robi się już normalne usg? Nie dopochwowe.