• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki dalej ten dupek bierzesz?
Mi się zdaje, że to od terminu poprzedniego i może @. U mnie w 1 i ostatnio miałam na dniach 2 termin @ podbrzusze od razu reagowalo. Nie plamilam ale bolalo i czułam ogromny dyskomfort. Jak się pogorszy albo nie poprawi to IP.

Linka super ze Stefan lepiej! Maść musi działać.

Aob, zero reakcji typu bole czy biegunka po mieszance i kapuscie. Ale moglam iść do WC ha.
Smacznego grilla życzę!! I odpocznij troszkę.

Gaga zdjęcie wrzucaj. Co do takich przykrych dat..to sama czekam końca kwietnia, bo u mnie wtedy strata i zabieg. I mam taki zbieg okoliczności, że ta ciąża terminowo jest kopią daty w datę z ta stracona..

Zaraz wyruszamy na ten spacer zakupowy wow, to dla mnie coś tyle bez auta na zakupy.. Musze znaleźć dzis młode ziemniaki bo zwariuje.. A po obiedzie chyba na plażę, zależy ile stopni będzie popołudniu.

Dzis mam mega mdłości od rana..to kara za myśli o nalesnikach haha.

reklama
Mama czworki ojj nie dobrze, bo to taki stres mimo wszystko.. jak masz sie stresowac to jedz na ip..

Gaga kto ciezarnej zabroni haha :) polecam sie poupychac ;)

Linka no racja z tymi bakteriami... niestety zawsze cos tam sie zaniesie... a malutka w domu? Radzi sobie z oddychaniem?

Lilith z odpoczynkiem ciezko przy tym moim malym rozrabiaku, a szczegolnie jak takie ciekawe rzeczy beda sie dzialy[emoji14]ale kielbaska za bardzo kusi...
Powinnas chyba czesciej tak egzotycznie jadac to i moze bez syropu by sie obeszlo :)
Udanego spacerku!

A wczoraj bylam taka zmeczona, ale mimo chcialam wejsc na bb i co i nie moglam.. to wlaczylam aktualizacje apki i.... zasnelam heh :D

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakby człowiek nie był pozytywnie nastawiony to przy takich przykrych datach zawsze się zatrzymie i będzie myślał dopóki nie minął już

Lilith bo się zakrecilam ale chodzi Ci o to zdjęcie tej kuchni co pisałam ? :D

Lilith biorę dupka.Wczoraj zrobiłam za długą przerwę. Nie wzięłam tej południowej dawki bo zapomniałam go wziąść z sobą a cały dzień byłam w trasie.Może to też miało wplyw-dopiero o 17 wzięłam.

gaga-nie myśl o tym, czasu już nikt nie cofnie.Grunt że teraz jest dobrze.

Ale Wam zazdroszczę tych planów. My mieliśmy na obchody wczorajszego dnia ziemi jechać a później planowaliśmy mały piknik w plenerze z puszczaniem samolotów zdalnie sterowanych. Niewypaliło niestety. Wyślę emka z dzieciakami na plac zabaw.A na obiad coś zamówimy

Ja ścieram ziemniaki na placki robotem kuchennym Ale blender też mnie ostatnio uratował. Wysiadła mi maszynka do mielenia i mieliłam farsz do pierogów -mięso i kapustę właśnie blenderem. Uniwersalne urządzonko:-D

reklama
Ochoty sobie na grilla narobilam ;) u mnie jeszcze w kolejce ta młoda kapustka z ziemniaczkami, barszcz czerwony. A jutro na śniadanie będą pancakes z nutella i bananami, już nie mogę się doczekać ;p

O właśnie na szybki obiad polecam pierś z kurczaka pokroić na plasterki przyprawić z obu stron i na blaszke. Na to cebulka ser żółty starty i majonez. Do piekarnika na 15-20minut. Nasze ukochane jedzenie ;) jeszcze można z pieczarkami czy z papryka ale z cebulka jest pycha. Czasem też robiłam tak karkowke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry