reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Z ciekawosci sprawdzilam czy leci mi ta siara iii po nacisnieciu zobaczylam przezroczysta wydzieline taka jak opisalas mamo czworki. Czyli jednak cos tam leci...

Iza- :-* pisz szybciutko co tam sie porobilo.

reklama
Princeseczka na brodawkę czy na pierś naciskalas?
Ciekawa jestem czy będę mieć pokarm bo u mnie w rodzinie nikt nie karmil.

Iza ja również dalej czekam z kciukami zaciśniętymi :*

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Na brodawke a dokladnie za sutek trzymalam dosc mocno i tak z prawej polecialo szybko a z lewej nic.

Moja mamuska tez miala problem z karmieniem...miala zapalenie piersi a ze po porodzie dostala zapalenia zyl to przez dwa tygodnie jej pobytu w szpitalu karmiona bylam.przez jakies obce kobiety...

Uf sa juz moje wyniki.
W badaniu moczu znowu wyszly krysztaly- szczawiany wapnia dosc liczne.

Rozyczka wynik igG 274.2 positive
Normy: 0-10 niereaktywny. 10-15 wynik niejednoznaczny. Od 15 wynik reaktywny.
Czyli moj wynik chyba oznacza ze.sa przeciwciala.

Bialko calkowite 6.5 (-) norma 6.6-8.3

Morfologia na dolnej granicy ale wszystko sie zalapuje na norme.
Takze w sumie jest dobrze.

Ostatnia edycja:
A ja zasnelam z tego wszystkiego.. kurcze nastraszyli mnie tym crp wysokim , że jak byłoby wysoko co oznaczałoby jakieś zapalenie , które mogłoby doprowadzić do pęknięcia pęcherza i wcześniejszego porodu , ale teraz pytałam o to i babeczka mówi że jest ok ale nie podała dokładnie ile tego , kurde znacie jakieś przypadki , takie sytuacje ..? A posiew też mowi że już przyszedł i ok więc ulga .. ale jak mnie ordynator wkurw..to nie pytajcie :( malo się nie popłakałam

jestem w 30 tyg ciąży

dzień dobry

Iza kurcze co za szpital:/ straszą tylko nie potrzebnie, stresują człowieka jakby mu to teraz potrzebne było

kurde z ciekawości też sprawdziłam teraz cyce i jak nacisnę leci z obydwóch niby przeźroczyste ale zmieszane z takim kremowym, dobrze, że kupiłam dziś wkładki laktacyjne a tak z tydzień temu jak wstałam rano to własnie miałam lekko wilgotną prawą miseczkę stanika patrzę a tam taaaka plama

a ja dziś od rana zalatana, ale byłam na zakupach w świecie dziecka dziś i jestem zadowolona bo trochę nakupiłam w sumie za prawie 500 zł bo tak to nie miałam prawie nic. nie wiem tylko jak z tymi podpaskami poporodowymi i podkładami ile i jakich tego kupić bo dziś kupiłam tylko jedno opakowanie podkładów 10 sztuk i majtki siateczkowe 2 sztuki

Załączniki

• 14194213_1161325380593740_1421555230_n.jpg
    14194213_1161325380593740_1421555230_n.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 98
Iza- napisz o tym ordynatorze. Dobrze ze wyniki ok. Ja teraz w poniedzialek bede miala pobierany wymaz i az sie boje wyniku. Tez gdzies czytalam ze jak zapalenie jakies czy infekcja to moze doprowadzic do pekniecia pecherza ale takich namacalnych dowodow to nie mam. U nikogo ze znajomych to sie nie zdarzylo

Z całej rozmowy z nim napisze juz tylko to co mnie zwaliło z nóg
..pyta mnie ..jesteś z Białegostoku ? Mówię że tak ..A on ..no to zeby wypisać. blisko mam najwyżej przyjadę i urodze wcześniej ... :o ;( pojeb stary

jestem w 30 tyg ciąży

reklama
Do góry