Ale piszecie

ja wczoraj w końcu pochowałam ciuchy do komody u szafy i okazuje sie ze wcale nje mam gaj dużo tych malusich jakby mi sie wydawało ...
Milka no widzisz jak starsze dzieci potrafią zaskoczyć - podobno sie uwsteczniają i z wózkami w sensie no tez potrzebują uwagii
Basia brwi to tez mój cel po ciazy nawet po kp ale myśle ze to potrwa trochę zabim wybiorę swoj kształt
Mama4 na pewno bedzie zdrowy i wszystko bedzie dobrze ale masz racje zawsze lepiej sie przygotować widze ze u Ciebie to w 100 działa , wierze ze na planowaniu planu b sie skończy :*
Milka dasz radę ! Podejdź do tego jak do najważniejszego zadania w Twoin życiu spotkanie ze swoim szczęściem , szybko zapomnisz o bolu :*
Ja wczoraj sie przestraszyłam ze moze wody mi sie sączą i mowie do mojego w pierwszym odruchu a ten do mnie nie *******... nie przeklina na codzień

przeraził sie ze to juz bo jakoś obije chodzimy ostatnio wymęczeni i chyba byśmy chcieli sie jesCze wyspać przed
Oj moje tetry wlasnie twarde :/
Stopy heh ostatnio odmówiłam wizyty u kosmetyczki bo mi cieżko juz ale chyba musze sie wybrać tak czy siak..
Nika ojej to sie zdenerwowałaś niepotrzebnie
Joasia kochana mowilas mężowi jak sie czujesz ? Zadbaj o siebie zeby po porodzie to sie nie zamieniło w depresje poporodowa ... niech on wie jak jest moze uda sie wygospodarować jakis czas na kosmetyczkę , masaż ,
Fryzjera czy spotkanie z koleżanka ?
Ta przy masażu ale bez skurczy kazałam zabierać łapy ;p