reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros-ja taka wydzieline mam juz od 3 tygodni...napoczatku przestraszylam sie ze to wody bo czasem potrafi zrobic sie naprawde mokro, ale gin.to sprawdzal i papierkiem i na usg i uspokoil ze wody to nie sa :-)

reklama
Martini, kciuki za wizytę!

Milagros, u mnie zmienia się ilość wydzieliny, raz mniej, raz więcej, tylko że ja luteinę ciągle pcham ;)

Gorąco mi cały czas, a do tego mam kołatania serca, nawet jak spać się położę, wczoraj kilka minut mi waliło i było mi duszno, żadnego wysiłku wczesniej, ani nerwów, miewałam to do tej pory, ale przez kilkanaście sekund, a nie takie walenie... No cóż, mam nadzieję, że to hormony.

Marudzenia i biadolenia ciąg dalszy? ;-) to i ja się piszę.
Dopiero zjadłam śniadanie... masakra.
Mężowi pomagam załatwić tańszą polisę o prawie 800zł bo mam taką możliwość w pracy, a ten jeszcze marudzi i wybrzydza że za dużo dokumentów ten ubezpieczyciel chce zobaczyć. Powiedziałam żeby dał mi spokój i ubezpieczył sobie sam to auto na mieście. :angry: załatwiłam mu opony na zimę za free pewnie jak przyjdą też stwierdzi że coś z nimi nie tak.... :wściekła/y:

U mnie torby prawie spakowane, tzn Pola jest już spakowana, a moje rzeczy są już zebrane w jedno miejsce. Trzeba tylko to upchnąć w walizkę.

Milagros też mam uderzenia gorąca:p mąż mi tu grzejniki odkręca a ja wietrzę...

Dostałam dziś pieluchę z Enfamilu w sowy.

Muszę udać się na zakupy i teraz uwaga jakie......
.... majtkowe :p normalnie dupa w majtki mi się nie mieści :oo: i szwy mi się wbijają po bokach. Mam jeszcze tylko ze 4 pary które włażą na tyłek. Chyba miednica mi się rozłazi bo waga w miejscu stoi.

U mnie apka pokazuje 39 dni do końca. Ale mam wrażenie że przenoszę. Ostatnio na USG w 32tc moje łożysko było nadal w I stopniu.

Martwię się tylko ewentualną kwalifikacją do cc. Bo usg mam 36t5d i wtedy się okaże czy się Panna obróciła czy nie. Nie wiem jak to będzie z kwalifikacją bo ostatnio dziewczyna była na kwalifikacji w tym szpitalu który wybrałam w 35tc i doktorek powiedział że nie ma terminów i że zapisuje ją na dzień terminu porodu.

Ostatnia edycja:
Emalka wlasnie mialam pisac :-) ja tez dostalam taka:

Załączniki

• 1476189426381563995017.jpg
    1476189426381563995017.jpg
    856,7 KB · Wyświetleń: 86
Taka sama [emoji5]

Jakąś zbiorcza wysyłkę chyba robili. Bo wczoraj na fb dziewczyny pisały że też poprzychodzily

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Milagros no właśnie auto sprawdzali mi na stacji diagnostycznej fakt za 40zl ale od a do z i 3 mechaników drapało sie po głowie bo wszytko jest wporzadku zawieszenie jak nowe a jednak cos tam strzela. powiedziano mi ze narazie mam jeździć może jakaś śruba sie odkręciła w środku i uderza o cos stad te chrobotanie.
Odnośnie wydzieliny tam z dołu to też mam bardzo gęsta i biała. Moze to juz czas, ostatnio wydawało mi sie ze Mała sie obróciła w poprzek a teraz znow czuje ja jakby byla w pipce ;-)
Chciałabym zeby niedługo wyszła bo chce ja bardzo juz przytulić.

Witam się i ja

Joasia i ja nie czuję tego wszystkiego a niby 24dni mi zostaly.. i niby jestem spakowana ale tak nie do końca a tak mi się nie chce ehhh...

Milagros ja też mam więcej wydzieliny ale gin nic nie mówił że jest zła czy coś[emoji6]

Emalka mi możesz załatwić tańsze ubezpieczenie i obiecuję nie marudzić hehe [emoji6]

Milagros ja mam straszne uderzenia gorąca i od tego też mi słabo... wczoraj lekarz się śmial ze mnie że przekwitania haha[emoji23]

Nie umiem się już na niczym skupić i wszystko leci mi z rąk..

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Princeska u mnie jest tak że bardzo chce juz urodzić ale ostatnio jak poczułam skurcze przepowiadające (które wtedy wydawały mi sie właściwe porodowe ) to wpadłam w panikę że jednak nie chce rodzić, bo nie wiem co i jak aż drgawek dłoni dostałam ze strachu. W pół zgięta w nocy szłam sie kapać i przeszło mi nad ranem po magnezie i po nospa.
Cała ciąże nie chciało mi sie nóg golić robiłam to raz na tydzień a teraz po tej akcji co dwa dni depilacja nóg i co 3 dni podkoszenie podwozia hehe zeby w razie godziny W nie latać z maszynka i gimnastykować sie

U mnie tez wystąpiła uderzenia gorąca i właśnie kołatanie serca. wtedy muszę usiąść, powoli oddychać i normuje sie rytm.

reklama
Ano nie ma problemu muszę być tylko chociaż współwłaścicielem by skorzystać z tych warunków ubezpieczenia [emoji6]

Firana jak tam sytuacja na froncie? Jakieś nowe decyzje?

Ziemniaczku co tam u Ciebie chyba miałaś mieć sciagany szef na dniach? Po zdjęciu spokój czy akcja się rozkrecila ?

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Do góry