Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dominika, nie martw się. Nie jesteś sama. Ja dzisiaj zgłosiłam się do szpitala bo dostałam skierowanie. Narazie cyrki są bo jest tyle pacjentek ze nie mają co ze mną zrobić. Wg usg mój młody ma 4300 ale lekarz stwierdził że jak chce mogę próbować SN a jak poród postępować nie będzie to wtedy CC. Coś czuję że czeka mnie tu weekend i kompletne czekanie na cud.Gaga bardzo współczuję i pomodle się za synka twojego.
Witam was.
Bardzo przepraszam że się nie udzielam ale nie mam za bardzo czasu ostatnio zwłaszcza że przez ostatnie dwa tygodnie miałam szpital w domu bo cała nasza trójka była chora a teraz to przedszkole to zakupy i tak mija czas. Wieczorami padam na ryj i to dosłownie w nocy wstaje po 5 razy i też w dzień nie jest za wesoło.
Tak was podczytuje i zastanawiam się czy tylko ja jeszcze nie urodziłam. szczerze mam już dość ledwo chodzę i funkcjonuje a tu cisza.
Dominika, nie martw się. Nie jesteś sama. Ja dzisiaj zgłosiłam się do szpitala bo dostałam skierowanie. Narazie cyrki są bo jest tyle pacjentek ze nie mają co ze mną zrobić. Wg usg mój młody ma 4300 ale lekarz stwierdził że jak chce mogę próbować SN a jak poród postępować nie będzie to wtedy CC. Coś czuję że czeka mnie tu weekend i kompletne czekanie na cud.
Gaga, zdrówka dla synka, oby jednak to był tylko chwilowy kryzys.
Joasia, jeszcze troszkę i wrócicie do domku.
Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]