Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj zaczął się 6 tydzień wg om. Powiedzcie czy was też tak kłują jajniki? Najbardziej przy jakimś szybszym ruchu, gwałtownym wstaniu itp. Dzisiaj tak mnie zakuł że aż przykucnełam...
To normalne. Wszystko tam sie teraz zacznie rozciagac. Takze tym bym sie nie martwila. Mnie tez bola ale jakos daje rade. Mozna nospe wziac jak nie wytrzymujesz ale z tymi tabletkami trzeba bardzo uwazac i nie brac za czestoHej dziewczyny. U mnie dzisiaj zaczął się 6 tydzień wg om. Powiedzcie czy was też tak kłują jajniki? Najbardziej przy jakimś szybszym ruchu, gwałtownym wstaniu itp. Dzisiaj tak mnie zakuł że aż przykucnełam...
Wyprawka
Link do: Wyprawka założyłam nowy wątek [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mnie tez czasem kluja, ale najczesciej wieczorem.Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj zaczął się 6 tydzień wg om. Powiedzcie czy was też tak kłują jajniki? Najbardziej przy jakimś szybszym ruchu, gwałtownym wstaniu itp. Dzisiaj tak mnie zakuł że aż przykucnełam...
Ale sie zle czuje..wczoraj wieczorem jus tak dobrze a z rana mdlosci i odruch wymioty do teraz ehhh i niech mi ktos powie ze ciaza to nie choroba to wydrapie oczy hahah

Ja biore folik mama. A slyszalyscie taka teorie ze nudnosci moga powstawac na skutek przedawkowania kwasu foliowego ? Kolezanka mi mowila jak jej powiedzialam ze ciagle mnie mdli. Pierwszy raz cos takiego slyszalam
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj zaczął się 6 tydzień wg om. Powiedzcie czy was też tak kłują jajniki? Najbardziej przy jakimś szybszym ruchu, gwałtownym wstaniu itp. Dzisiaj tak mnie zakuł że aż przykucnełam...

Jajniki mnie nie bolą a zawsze bolały ze względu na PCOS. Za to 3 dzień co zjem to za przeproszeniem mi się odbija, siedzi mi na żołądku, zjem obiad, a jak jem kolacje to jeszcze odbija mi się tym co zjadłam na obiad.