piorunem
Fanka BB :)
Ooo..fajnie masz. Napiszesz do ginekologa SMSa i ci wyznaczy wizytę?to pewnie już na serduszko cię ustawi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Maila piszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo..fajnie masz. Napiszesz do ginekologa SMSa i ci wyznaczy wizytę?to pewnie już na serduszko cię ustawi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jak to możliwe,że piękne krechy a @ przyszła i nie było ciąży? Serio pierwszy raz się z takim czymś spotykamWitam10min temu zobaczyłam moje 2 kreseczki i to po paru sekundach czekania
dodam że to 3eci dzień po terminie @ jednak boję się bardzo bo w grudniu również 3y testy piękne krechy a po paru dniach @ nadeszła... Przez półtora roku starania w każdym cyklu miałam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe i myślałam że jestem w ciąży. Jednak w tym było coś innego czego nigdy nie doświadczyłam przez 3y dni zaczynając od dnia poprzedzającego planowaną @ miałam takie dziwne uczucie jakby ktoś napinał mi skórę od środka z lewej str podbrzusza przy chodzeniu i wstawaniu a w dniu kiedy miała nadejść @ 28.02 takie minimalne plamienie. A moje wielkie zdziwienie jak wyliczyło mi termin przewidywalny porodu na 07.11 gdzie ja sama urodziny mam 04.11
)
O to ja mam prędzej bo 19Igorwelove
Naprawdę teściowa takiego nosa miała???Dobra jest
To mi tak mąż wywróżył. Tydzień po owulacji, parę dni przed zrobieniem pierwszego testu mówi do mnie, że chyba coś zmajstrowaliśmyZła byłam, bo nie wierzyłam i nie chciałam, żeby mnie nakręcał
A tu zonk
A teraz się okazało, że wizytę będę mieć dopiero 20.03Jak ja to wytrzymam?
![]()
Podejrzewam ze była to po prostu jak już było wspomniane ciąża biochemiczna "Potwierdzenie, że w organizmie znajduje się beta HCG oznacza, że do ciąży doszło. Poronienie nastąpiło jednak jeszcze przed zagnieżdżeniem zarodka albo krótko po implantacji". Tak o tym piszą na forach medycznychjak to możliwe,że piękne krechy a @ przyszła i nie było ciąży? Serio pierwszy raz się z takim czymś spotykam![]()
Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie ciąży:Dziewczyny przyszedł mi wynik z krwi beta-HCG 1246,0 mIU/ml, czyli by się zgadzało 5 tc?
Dziewczyny przyszedł mi wynik z krwi beta-HCG 1246,0 mIU/ml, czyli by się zgadzało 5 tc?
Też mam taką nadziejeAniu, bardzo ładna betagratuluję
Milena
Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze i że wszystkie dotrwamy do końca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom