Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pracuje na magazynie Lidla fizycznie bardzo ciężko napoje piwa sloiki postaram się Tak niedzwigac jak przed zajściem w ciążę myślę że spróbuje popracować do końca majaTyle dobrze, że w pracy masz pomoc, ciężko byłoby, jakbyś musiała coś nosić.
Czym się zajmujesz?
Ja w pod koniec lipca jadę do Hiszpanii ciekawe jak to zniose 1600 km a pod koniec kwietnia do Polski się wybieram też mam 1400 kmKiepskie samopoczucie na pewno nie jest wskazaniem do takiej podróży, ale jak ktoś się dobrze czuje - czemu nie. Mnie w pierwszej ciąży dalekie podróże mega męczyły, szczególnie nierówne drogiMasakra, brzuch okropnie się napinał.
Pracuje na magazynie Lidla fizycznie bardzo ciężko napoje piwa sloiki postaram się Tak niedzwigac jak przed zajściem w ciążę myślę że spróbuje popracować do końca maja
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pod koniec lipca jadę do Hiszpanii ciekawe jak to zniose 1600 km a pod koniec kwietnia do Polski się wybieram też mam 1400 km
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ogolnie bardzo dużo jeżdżę ż córka w 7 miesiącu też byłam w pl i dałam radęŁooo mamoo, ja jechałam 2h i byłam zmasakrowana![]()
To tak podśmiewnie mówię, ale brzuch był twardy jak skała i całe krocze dziwnie bolało.