urs
Fanka BB :)
Jeszcze dwie godziny do wizyty i coraz bardziej się boję [emoji33][emoji33]
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Bedzie dobrze, trzymamy kciuki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze dwie godziny do wizyty i coraz bardziej się boję [emoji33][emoji33]
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
DziękujęBedzie dobrze, trzymamy kciuki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam podobnie, właśnie kończę antybiotyk a jestem w połowie 6tc. Pamiętam jak w pierwszej ciąży lekarz mówił ze gorsze są infekcje niż ich leczenie wiec trzeba wybrać mniejsze zło. Wszystko będzie dobrze![emoji4]Ja dzień przed tym jak dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, dowiedziałam się ze mam bakterie e.coli i muszę brać antybiotyk...brałam 7 dni w piątym tygodniu..mniejsze szkody może wyrządzić antybiotyk niż nieleczona bakteria wiec musiałam wziac. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze z maluszkiem. W piątek mam wizytę.
![]()
SuperUwaga reklamaJa zapobiegawczo kupiłam sobie płyn do higieny intymnej Pliva fem. Wyczytałam na forum, że pomagał dziewczynom walczyć z infekcjami w ciąży. Poczytaj sobie opinie, kosztował dużo, bo dwadzieścia parę złoty, ale jesli ma pomóc to czemu nie.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ja zauważyłam, ze często tak robią. Mam swojego lekarza prowadzącego i jak byłam u innych, na krótki monitoring czy konsultacje w trakcie leczenia niepłodności to zawsze niezbyt chętnie się wypowiadali o dalszych planach, czy własnych opiniach.Hej. Dostalam wypis ze szpitala. Nic mi nie pomoglimyslalam ze jakies leczenie a oni pobadali i wygonili do domu. Nawet L4 sama sobie decydowalam na ile chce. Wzielam do 9.04 bo mam wtegy wizyte u mojej gin. Bede sie obserwowac i pewnie juz do konca bede na zwolnieniu
Hej. Dostalam wypis ze szpitala. Nic mi nie pomoglimyslalam ze jakies leczenie a oni pobadali i wygonili do domu. Nawet L4 sama sobie decydowalam na ile chce. Wzielam do 9.04 bo mam wtegy wizyte u mojej gin. Bede sie obserwowac i pewnie juz do konca bede na zwolnieniu