Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Laney88 segregator jest leciutki, przynajmniej teraz kiedy badan jeszcze malo, ale nie sadze zeby kilka kartek z wynikami bylo super ciezkie. Dla mnie tez wlasnie torba, naklejki i inne gadzety sa bezsensu
![]()
To moze ja jestem jakas super silna, ze nie czuje jego wagi [emoji23] Ja w poprzedniej ciazy tez mial.wszystko w teczce, ale irytowal mnie balaganTak pisała "mamaginekolog", że jest ogólnie ciężki.
Ja ogólnie wszystko w teczce nosiłam.
Hej. Dostalam wypis ze szpitala. Nic mi nie pomoglimyslalam ze jakies leczenie a oni pobadali i wygonili do domu. Nawet L4 sama sobie decydowalam na ile chce. Wzielam do 9.04 bo mam wtegy wizyte u mojej gin. Bede sie obserwowac i pewnie juz do konca bede na zwolnieniu

Myślałam, że żartuje jak mi to opowiadał, ale zapierał się, że tak było. Ze dalej nie wie co jej dolega... 
Jestem po wizycie na razie wiem tyle co przed , dostałam skierowanie na betę na piątek ... Dla potwierdzenia ponieważ gin mówi że jeżeli jest ciąża to na wczesnym etapie i ciężko wybadac ...
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Trzymam kciuki ! Aby było wszystko dobrze [emoji76] [emoji7]Odebrałam dzisiaj wyniki bety. Tydzień temu było 467, dzisiaj 6009 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pięknie przyrastaw pt wizyta, nie mogę się doczekać
22 cykle starań...jedno poronienie po drodze...ale chyba tym razem będzie wszystko dobrze [emoji173]️