Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny my wszyscy chorzy byłam wczoraj u lekarki dostałam duphaston ponieważ mam bóle brzucha. Usg po świętach. Mam też infekcje i mam antybiotyk do pochwy.Dziś ide z synem na 11 do lekarza bo zaraz płuca wypluje tak kaszle. Myślałam przed świętami isc prywatnie ale mąż do 18 w, pracy syn chory i nie mam go z kim zostawić muszę poczekać na po świętach.
Choroba to nic przyjemnego
Daj znać jak synek po wizycie, co lekarz powie.
I odwrotnie
Właściwie do dnia porodu nie było ustalonego imienia
Boję się powtórki z rozrywki.. Chociaż w sumie... Nie byłoby to takie złe.... Po porodzie mąż będzie taki wystraszony i w szoku, że tak musiałam się męczyć, że jakiekolwiek imię podam to pewnie przejdzie 

uśmiałam się, jak się obudziłam
I dziś do śniadania zjadłam garść roszponki 

Kurcze mam dziś lekkie plamienie i nie wiem co robić, dzwonic do szpitala czy nie panikowac. W dodatku moja polozna jest teraz na urlopie. Wczoraj byłam na USG i było wszytko w porządku. Dodam, że akurat teraz miałabym miesiaczke. Czy to może być powodem plamienia?
Maz sie uparl na Pola i nie przegadam, chociaz mi sie bardzo Gaja podoba [emoji7] dla chlopca nie mamy totalnie pomysluTez bym chetnie odwolalaa od przygotowan, od mycia okien to kicham i smarkam tylko :/
Hello, od tego mycia okien tej "pieknej" wiosny dostalam kataru i gardlo zaczyna bolec [emoji24] czeka mnie plukanka z soli [emoji24]
Mlody dzis rano wstal, popatrzyl przez okno i wykrzyczal "mama! Pada snieg, beda swieta, choinka i mikolaj" [emoji85]
![]()
Widzisz, tak się skończyło twoje rumakowanie z myciem okienDlatego ja nie wiem czy będę myć..Może je tylko szybko przelecę...Ale naprawdę jestem taka bez sił, tylko bym spała i spała. No masakra.
W ogóle obiecałam sobie, że w te święta nie szaleję. Wszystkiego mniej robię. Jedzenie w domu zawsze jest, bez przesady, a ja się nastoję, narobię, a później chodzę i ględzę jak kwoka, żeby jedli
Koniec z tym
A w ogóle jaki ja dzisiaj miałam sen.... Normalnie jak jakiś film!Kolorowy, z fabułą... Coś na turecko-hinduskie klimaty
jak wstałam to pomyślałam dosłownie : Ciekawe jak ten film się skończył
Tylko,że to nie był film, a sen hahaha Ciekawe czy dzisiaj przyśni mi się co dalej
![]()