Tak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetowejWyspamowalo mi postamiało być PRE.NALEN bez tej kropki w srodku
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetowejWyspamowalo mi postamiało być PRE.NALEN bez tej kropki w srodku
![]()
Tak,nawet w nocyNawet w nocy?
To współczujęja przykładam głowę do poduszki, chwile o czymś pomyślę i już śpię
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore mama dha, juz z kwasem foliowym w skladzie. W pierwszej ciazy tez bralam teTak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetoweja powiedzcie Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?
Tak,nawet w nocyNa wieczor nie umiem usnac i budze sie w nocy 2-3 razy na siku i tez mam problem z usypianiem :/ A o 6.30 wlacza sie budzik w dupce mojego syna i nie ma zmiluj :/
Ja biore mama dha, juz z kwasem foliowym w skladzie. W pierwszej ciazy tez bralam te![]()
Korzystaj poki mozesz hihihiA ja rzeczy dla dziecka na pewno będę kupować stacjonarnie, uwielbiam oglądać małe ciuszki i już nie mogę sje doczekać pierwszych zakupów
Oj ja też jestem bardzo senna teraz, chodzę do pracy na 7 a o 11 juz najchętniej robiłabym sobie drzemke i po pracy kolo 16 i tak się kładę na godzinę a wieczorem już o 21 zasypiam![]()
Tak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetoweja powiedzcie Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?
W pierwszej ciazy, od momentu jak sie dowiedzialam, to czulam, ze bedzie chlopak. Do brzucha mowilam w formie meskiej i nie majac potwierdzenia plci mowilam wszystkim, ze bedzie synCiekawa jestem czy Wy Kobietki tez macie jakieś przeczucia co do płci? Ja mam, że będzie chłopiec, oczywiście to dla mnie bez różnicy, tak samo będę się cieszyła z synka jak i z córeczki ale jakoś tak czuję, że będzie synuś![]()