Też mam karton ubranek po synku na strychu. A macie jakieś przeczucia co do płci ? Z synkiem to ja już po zrobionym teście wiedziałam że to chłopak a teraz czuje że to chyba dziewczynka ale to moje przeczucie może być tym razem trochę pokierowane rodzina. Straszny nacisk jest u mnie na dziewczynki...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że drugiego synka będę mieć
Ja jak zobaczę na usg że wszystko ok dziecko zdrowe i nie ma powodu do niepokoju to wtedy może dostane jakichś wizji i przeczuć bo na razie w głowie mam mętlik myśli czy wszystko w porządku itd. Nie chce sobie już wmawiać że będzie dziewczynka, kupie taki a taki wózek, takie ubranka zamówię tamto siamto bo trochę za wcześnie a w życiu różnie bywa...a dzidziusia jeszcze nawet nie widziałam. Opowiem wam taki przykład tylko się nie denerwujcie pisze go dla przykładu że nie zawsze jest tak pięknie. Kiedyś czekałam w kolejce u ginekologa i zagadała do mnie taka dziewczyna czy ja też ciężarna ja że nie tylko do kontroli a ona chyba nie miała się komu wygadać to mi zaczęła opowiadać jak się cieszy bardzo bo po długim czasie czekania w końcu zaszła w ciąże że cała rodzina się cieszy bo w końcu upragniony wnuk itd no dziewczyna uszczęśliwiona na maksa. Przyszła jej kolej weszła dość długo tam była a wyszła już cała zapłakana bo okazało się że ma mięśniaka i ciąże po za maciczną i dostała natychmiastowe skierowanie do szpitala na "zabieg". Także życie pisze różne scenariusze....
Napisałam to pod kontem siebie... to moja pierwsza ciąża w którą uwierzę tak do końca jak zobaczę maleństwo na usg a lekarz powie że wszystko w porządku