Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wpisałam
Dodałam
Mam 31 lat i to będzie moje 4 dziecko![]()
Dodałam
Olkaemm
Już cię dodaję... A ile masz lat?![]()
Jak przeczytałam o waszych doświadczeniach porodowych to aż mnie..... i to że pierwszy najgorszy
muszę wyłączyć w moim mózgu opcje myślenia o tym bo 9 miesięcy będę żyła w stresie

Dita to Twoje 4 dziecko będzie?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Koleżanki ja Was błagam nie straszcie mnie tak wcześnie waszymi porodamiJak przeczytałam o waszych doświadczeniach porodowych to aż mnie..... i to że pierwszy najgorszy
muszę wyłączyć w moim mózgu opcje myślenia o tym bo 9 miesięcy będę żyła w stresie
Ja właśnie gotuje obiad, pranie wyprane, już w sumie kończę sprzątać tak że misje na dzisiejszy dzień prawie skończoneSzkoda że to nie pózna wiosna czy wakacje bo bym się w kwiatkach "pobawiła" zasiałabym jakieś zioła, przyprawy, jarzynki.... a tu co trzeba czekać z parę miesięcy na to
A teraz tak myślę i myślę jak otworzyłam szafę że ja już sukienkę na wesele mam już dawno kupioną i czy ja do niej wejdę pod koniec kwietnia....![]()
Ja pamiętam, że jak byłam w 1.ciązy to na mnie opowieści średnio robiły wrażenia i zawsze powtarzałam, że jak inne dały radę, to ja też dam
A to Oli będzie miała 4?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie juz nie moge doczekac kiedy będę mogła ruszyć na zakupy żeby już kupić jakieś małe ubranka [emoji307] już teraz sobie siedzę w Internecie i przeglądam ciuszki ^^
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom