Igorowelove
Moderatorka
To nie jest smieszne [emoji14] bo ja zauwazylam ze jak czuje cmienie glowy i zaczne pic to mija a jak mniej pije to znow cmi...Wczoraj z mężem się smialismy że jak jem to mnie głowa nie boli hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To nie jest smieszne [emoji14] bo ja zauwazylam ze jak czuje cmienie glowy i zaczne pic to mija a jak mniej pije to znow cmi...Wczoraj z mężem się smialismy że jak jem to mnie głowa nie boli hehe
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Ja właśnie czekam w poczekalni u ginekologa trzymajcie kciuki bo ja już mam stresa
A jak tam Kochane ranne wstawanie u mnie masakra.. nudnosci nudnosci i jeszcze raz nudnosci do tego wzdecia..
Dziewczyny trochę się nie odzywałam ale mam zamieszanie w pracy więc staram się chociaż Was czytaćDzisiaj mam wizytę
3 majcie kciuki
Denerwuje się troszkę..

niestety nie mam zdjecia całego bobaska[emoji20] jest tylko zdjecie głowy.
Ja właśnie czekam w poczekalni u ginekologa trzymajcie kciuki bo ja już mam stresa
ja już jestem na duphastonieIdź do lekarza ja plamilam na początku i dostałam dupahston czasem to nic A czasem początek złego ...Ja bym nie ryzykowala tak szczerze ...