Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dziewczyny mi to chyba prędzej dupka urośnie niż brzuszek hehe cały czas mnie ciągnie do słodkiego właśnie zjadłam bułkę z jagodami i paczka z marmoladą a na obiad zachciało mi się naleśników z dżemem [emoji38][emoji1]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cały czas nie mogę w to uwierzyć lekarz dał mi już skierowanie na zabieg a ja mam nadzieję że może jednak coś się stanie
Kochana! Pamietaj, ze nadzieja umiera ostatnia! Osobiscie znam dwa przypadki, gdzie lekarz skierowal do szpitala, a okazalo sie wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki zeby to co dzis uslyszalas okazalo sie wielka pomylka! :*Właśnie się dowiedziałam że moje maleństwo nie ma bicia serduszka
Nie mogę w to uwierzyć.. idź do innego lekarza lub do szpitala... koniecznie.Właśnie się dowiedziałam że moje maleństwo nie ma bicia serduszka
Moze jeszcze bedzie nadzieja przed zabiegiem napewno zrobią Ci USG i trzymam kciuki aby było serduszkoByłam u innego lekarza ale on potwierdził to co mówił poprzedni niestety ale jutro czeka mnie zabieg także możecie mnie wykresie z listy. Najgorsze jest to że niby wszystkie badania i wszystko było dobre nawet jak mnie badał to mówił że śluz super i macica a jak zrobił usg to nie było słychać serduszka tylko szumy i szmery