• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Maluszek jeszcze, mi lekarz powiedział, że najlepiej wlasnie po 12t skonczonym przyjść, bo wszystko dokładnie można sprawdzić i nie powtarzać badania. Ja bym jeszcze raz zrobiła za kilka dni.

@LassHa nie ukrywam, że to moja pierwsza ciąża i się kompletnie nie znam. Ale byłam ostatnio u super lekarza (na znanylekarz mial chyba jedną negatywną opinię na 330) z fanstastycznym sprzętem i kiedy zapytałam kiedy przyjść na usg genetyczne do niego to podał trzy terminy do wyboru: 13+3 13+4 13+5. Nie wiem czy wiesz, ale optymalna wielkość płodu do badania genetycznego to 45-84mm. Przecież Twój Aniołek jest jeszcze malutki :)

Pewnie kość nie zdążyła się jeszcze wykształcić. Poza tym... Wy jesteście młodzi, przeziernosc karkowa wyszła dobra - ja zamiast się zamartwiac po prostu bym się modliła i ze spokojem czekała na usg za dwa tygodnie :) Bądź dobrej myśli!

Moj lekarz mówił podobnie, że lepiej umówić się na badanie jak maluszek jest większy. Ja zapisałam sie na 11t6d/12t i nie wiem czy nie za wcześnie:(

reklama
Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać dzięki za wsparcie i otuche ale to niestety nie wiele daje po tym co przeżyłam wczoraj boję się mieć kolejne dziecko o ile będzie mi dane. Powodzenia dziewczyny mam nadzieję że wasza ciąża będzie przebiegać superowo I bez komplikacji
Paulina będę się modliła o spokój dla Ciebie. Jakbyś była z okolic Lublina to bym Ci coś napisała, a tak to nie wiem jak Ci pomóc.
Jak chcesz pisz na priv.
Przytulam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry