Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Od tygodnia mniej więcej tak mamBiorę go już ponad miesiąc i wieczorem jak się kładę to nosi mnie kręcę się z boku na bok nie mogę spać jak by mi czegoś brakowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od tygodnia mniej więcej tak mamBiorę go już ponad miesiąc i wieczorem jak się kładę to nosi mnie kręcę się z boku na bok nie mogę spać jak by mi czegoś brakowalo
Dziewczyny, a jak mialybyscie nieograniczony budzet to w jaka gondole byscie szly?
Nam sprezentuja wozek tesciowie i mamy powiedziane ze mozemy szalec do woli. To nasze pierwsze dziecko i w ogole nie mam pojecia na co zwracac uwage. Chcialabym tylko zeby gondola byla duza bo znajac nasze wymiary moze tez trafic sie nam wiekszy egzemplarz![]()
My zastanawiamy się nad takim zestawem:
Link do: Wózek głęboko spacerowy 3w1 CYBEX PRIAM LUX + fotelik samochodowy CLOUD Q
Gondola długa, choć wydaje mi się wąska, ale może to tak przy tym że jest dłuższa się wydaje... nie porównywałam do innych narazie![]()
Co za babsztyl!!! Ja z moją przyszła teściową na szczęście nie mam kontaktu. Nawet o dziecku jeszcze nie wie bo mój nie czuje potrzeby informowania jej. Ale ona jest tak fałszywa że będzie się do nas cieszyć A potem nas obgada.U mnie jest beznadziejnie
Moja przyszla tesciowa mnie nie toleruje od poczatku. Traktuje jak powietrze.
Dzis moj partner piwiedzial jej o tym ze bedziemy mieli dziecko
A ona zlozyla mi propozycje sfinansowania aborcji !!!!
Szok
Jestem cala roztrzesiona i zrozpaczona
Brzuch mnie boli bardzo z nerwow chyba pojade do szpitala
Dziewczyny, a jak mialybyscie nieograniczony budzet to w jaka gondole byscie szly?
Nam sprezentuja wozek tesciowie i mamy powiedziane ze mozemy szalec do woli. To nasze pierwsze dziecko i w ogole nie mam pojecia na co zwracac uwage. Chcialabym tylko zeby gondola byla duza bo znajac nasze wymiary moze tez trafic sie nam wiekszy egzemplarz![]()
Mi sie one bardzo podobaja, ale kupila go moja pare tygodni temu moja kolezanka i ostatnio podeslala zdjecie corki w wozku - prawie nie ma przestrzeni po bokachA co dopiero jak wloze spiworek - takze dla mnie niestety odpadaja
![]()