• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

O tak,jeśli chodzi o węch jestem niczym pies myśliwski albo i lepiej [emoji28]wszystko wyczuję i nic sie przede mna ukryje w pracy wystarczy, że ktoś coś wyciągnie a ja od razu: Smacznego [emoji23] gorzej jeśli chodzi o gazy... je tez bardzo dobrze wyczuwam.... niestety [emoji23]

Co do wózków to ciagle się nie zdecydowałam czy osobno gondolę czy razem. Ze spacerówka tylko. Ze mężem pomyślimy [emoji5] dla mnie to takie odległe jeszcze, ale pewnie szybko czas zleci [emoji106][emoji5]

Dla mnie właśnie też odległe ;p dopiero dzisiaj zaczęłam przeglądać z uwagi na temat na forum i na to, źe akurat mam urlop i byłam sama w domu, a pogoda dzisiaj średniawa i na dodatek 13 tydzień przywitałam mdłościami i wymiotami... a już dłuższy czas miałam spokój ....

reklama
Tak wlasnie wywalilam ja z życia i z głowy
Ale fakt jest taki ze siedze i rycze rozsypalam sie na amen

Bardzo mnie to dotknęło
W ogole to jest pielegniarka i matka wiwc nie rozumiem jak jej nie wstyd zabijac moje dziecko w swoich myslach moje raczki nóżki moje serduszko
To jest tak okropne ze nie moge przestac o tym myslec
Niech Bóg jej wybaczy

Przez to wszystko nic nie jestem w stanie zrobic ..
Czekam na mego lubego az wroci od matki bo po pracy pojechal zrobic jej awanture ...

Tak wlasnie wywalilam ja z życia i z głowy
Ale fakt jest taki ze siedze i rycze rozsypalam sie na amen

Bardzo mnie to dotknęło
W ogole to jest pielegniarka i matka wiwc nie rozumiem jak jej nie wstyd zabijac moje dziecko w swoich myslach moje raczki nóżki moje serduszko
To jest tak okropne ze nie moge przestac o tym myslec
Niech Bóg jej wybaczy

Przez to wszystko nic nie jestem w stanie zrobic ..
Czekam na mego lubego az wroci od matki bo po pracy pojechal zrobic jej awanture ...
To trzeba być naprawdę podłym człowiekiem ale powiem Ci że ja 5 lat temu uslyszalam to samo ... A teraz sama pluje se w brodę jak spotka wnuka jak mogła tak gadać ... Wybaczylam jej ale żal mam do tej pory jak mogła to wogole proponować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry