Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Dita_333 szacun. Podobno najgorsze skórcze te krzyżowe i u mnie to już całkiem przewazylo bo jeszcze mogłam się zastanawiać ale w tej sutyacji podziękuję![]()
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam! Po bólach krzyżowych, parte to był pikuś[emoji28] oj najgorzej właśnie plecy wspominam z całego porodu... oby się nie powtórzyło!Ja miałam bóle krzyżowe... cóż... przeżyłam [emoji5][emoji23] dlatego parte przy tym to była ulga niesłychana [emoji16] także mogę rodzic SN tylko niech skurcze miną szybko i niech już bedą parte [emoji5][emoji16]
Fajnie!!Ja sie ostatnio na prenatalnych dowiedzialam, ze w brzuszku nie siedzi jeden dzidziol ale dwa! LOL przez tydzien w szoku bylismy![]()
Normalnie szok!Ja sie ostatnio na prenatalnych dowiedzialam, ze w brzuszku nie siedzi jeden dzidziol ale dwa! LOL przez tydzien w szoku bylismy![]()

Wow!!! Podwójne gratki!!! Ale dziwne ze twój ginekolog nie widział wcześniej? Ja przed prenatalnym miałam dwie wizyty u swojego... wierze, że by zauważył 2.dzieciatko [emoji28] płci nie znasz? [emoji5]

Oho to miałas szokJa sie ostatnio na prenatalnych dowiedzialam, ze w brzuszku nie siedzi jeden dzidziol ale dwa! LOL przez tydzien w szoku bylismy![]()
Dziewczyny zazdroszczę wam takiego luzu ,ja za miesiąc ślub..teraz kupujemy mieszkanie które trzeba remontować, między czasie wakacje dziecko w listopadzie ,już mnie głowa boli
Jak ja mam być spokojna jak ledwo skończylam planować ślub to teraz mieszkanie, między czasie dziecko
Ojjjjjjej masakra na kółkach![]()