Dzięki
Teraz będę madrzejsza, przy 3 ciąży kupię cytrynową.![]()
Lekarz dał ci już glukozę do badania? Myślałam, że robi się ją po 20 czy nawet 22tygodniu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki
Teraz będę madrzejsza, przy 3 ciąży kupię cytrynową.![]()
Super zgrabny brzuszek.A to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]
Zobacz załącznik 862577
Tak lekarz, ponieważ pierwszy synek urodził się ponad 4 kg i dlatego mam wcześniej. Normalnie jest tak jak piszecie.Lekarz dał ci już glukozę do badania? Myślałam, że robi się ją po 20 czy nawet 22tygodniu?
Moje 1 i 2 dziecko po 4kg, 3e 4550g.Tak lekarz, ponieważ pierwszy synek urodził się ponad 4 kg i dlatego mam wcześniej. Normalnie jest tak jak piszecie.
Wrzucisz nam na zamkniety watek zdjecia w sukni? [emoji7] ja normalnie kocham patrzec na panny mlode [emoji7]Ja dziś zaczynam 15 tydzien yeah względnie bezpieczny hehe![]()
Także 11 też blisko żeby poznać płeć naszego bobasa i już nikt mi nie powie że nie widać hahaha
23 ślub huhu![]()
A dziś ma być kiecucha![]()
Fajny brzusio, duzy juz chyba.A to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]
Zobacz załącznik 862577
Ja wczoraj zapomniałam przyprawić mięso do sosu do spaghetti... Ale mąż i tak twierdził, że jest pyszneCzy wy też miewacie zaniki pamięci? Nigdy przedtem nic mi nie dolegało, a teraz od czasu do czasu czegoś zapomnę ...
ŚlicznyA to mój brzuch i synek [emoji5] wstawiłam tez na listopadowe brzuszki [emoji3]