Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja dziś mialam okropnego pecha
Poślizgnełam sie na schodach na klatce schodowej i upadłam z impetem na tyłek aż mi klapki z nóg spadły na szczescie na 3 ostatnich schodach ale ledwie sie ruszam caly lewy bok i posladek poprostu boli koszmarnie . brzuch na szczescie nic a nic. Ale przezycie okropne .
Chyba tez mialyscie racje co do tych ruchow ja wlasnie przezywam bardzo intensywne wiercenie az mi caly brzuch drgał czad
ładna pogode macie? U nas pada deszcz, a cały tydzień byl upał
Dzięki dziewczyny mam nadzieję ze poleze i szybko minie, bo stres ogromny. Ale jestem dobrej myśli.
Ale nagrywa Ci dzwiek bicia serca? Bo mi nagrywa cale otoczenie a nie bicie serca :/U mnie się okazało, że bateria jest owinieta fiolią, mąż zdjął i działało. Trzeba było pokrętłem głośności włączyć.
Żeby działała aplikacja musiałam się zarejestrować :/ I ona chyba po prostu tylko nagrywa.
Nie działa u mnie aplikacja [emoji58] nie wiem co zrobić tzn normalne forum działa ale te prywatnie niestety nie .
Ale nagrywa Ci dzwiek bicia serca? Bo mi nagrywa cale otoczenie a nie bicie serca :/
wchodziłam wlasnie i nie działaAle weszłaś normalnie przez przeglądarkę? To napisz cos z przeglądarki tam i dopiero uruchom aplikacje.
Hej
Dziewczyny powieccie mi czy klucia po prawej stronie na wysokosci trzustki mniej-więcej cos oznaczaja mam tak dzisiaj caly dzien nie jest silny ale czuje ze cos tam kluje czasem. 12t5d