Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam płyn lovelaJeszcze mi zostal dylemat z proszkiem do prania jakiej firmy i proszek czy w plynie prac...
A ja właśnie uwielbiam zapach upranych ciuchów w loveli [emoji173]️No dokładnie Ja wczoraj wąchałam ten lovela i dla mnie to nie pachnie nie wiem co wybrać może wy coś doradzicie ?
Ja ostatnio w ciuchu widziałam taki z odpinanymi rękawami [emoji14] tylko że rozowy, więc nie kupowałam [emoji14]A jeszcze jedno w czym wasze dzieci będą spały w nocy ? Bo są te śpiworki ale jakoś mam wrażenie, że dziecku będzie w rączki w tym zimno [emoji28]Zobacz załącznik 890288
Jezuniu, ten kawałek materiału kosztuje 267zł?A jeszcze jedno w czym wasze dzieci będą spały w nocy ? Bo są te śpiworki ale jakoś mam wrażenie, że dziecku będzie w rączki w tym zimno [emoji28]Zobacz załącznik 890288
Haha nawet nie zwróciłam uwagi[emoji86] to pierwsze lepsze zdjęcie z Internetu [emoji23]Jezuniu, ten kawałek materiału kosztuje 267zł?
Ja już po wizyciesłaba ze mnie matka, bo byłam pewna ze mały jest ułożony miednicowo i jest po ponadprzeciętnie wielki, a wcale nie - główka już na dole, a wazy 980 g (27w5)
także póki co dobrze rokuje ma poród naturalny. Zdjęciem pochwale się w wątku z usg.
Jestem tylko zła na siebie, ze nie powiedziałam nic o twardnieniach brzucha, bo u mnie to znacznie dłużej niż 30 sekund... ( teraz doczytałam post Dity), zwłaszcza na spacerach. A szyjki nie miałam badanej. Kolejna wizyta dopiero 20 września.
Zmieniam lekarzy prawie co wizytę, z żadnego nie jestem zadowolona:/ prywatnie nawet mi nie jest w stanie skierowania wypisać do poradni cukrzycy ciążowej:/ następnym razem ide do lalkarza który będzie w szpitalu, w którym będę rodzic( mam tam małe znajomosci) i mam nadzieje ze u niego w końcu zostanę.
Szkoda ze h&m nie ma zwykłych pajaców, bo głównie tego mi brakuje.
. Dziura załatana ale znalazła jeszcze w 2 zębach małą próchnice. Wzięłam znieczulenie bo bez tego bym się dotknąć nie dała. Nie jestem z siebie dumna z tego powodu
. Nie wiem właśnie to moje pierwsze dziecko ale sama lubię być przykryta pod brodę dlatego wydaje mi się ,że będzie dziecku zimno szczególnie na początku [emoji85][emoji39]Dziewczyny przeżyłam dentyste. Dziura załatana ale znalazła jeszcze w 2 zębach małą próchnice. Wzięłam znieczulenie bo bez tego bym się dotknąć nie dała. Nie jestem z siebie dumna z tego powodu
.
Co do spania dzieciątka to ja mam śpiworki takie bez rękawów. Dzieci chyba i tak śpią na początku z rączkami nad głową.
Ja na szczęście mam i ten puchaty kombinezon zaraZ po urodzeniu mały i większy choć nie wiem czy większy w ogóle mi się przyda bo tutaj aż takich mrozów nie ma. Także wolę warstwowo bo łatwo przegzac dzieciaka
A to co kupiłaś do fotelika to fajne i chyba na długo powinno starczyć? Zawsze można jeszcze przykryć dziecko
Szczerze ? Ten otulacz wyglada jak by sie dziecko w kaftan wsadzilo nie podoba mi sie dziebko powinno miec swobode raczkami pomachac nozkami a nie zakaftanic i problem z glowy [emoji35][emoji35] ale jak kto lubi [emoji4]
Nie jak kto lubi tylko jak dziecko lubi jedno będzie chciało machać inne będzie chciało być otulone ciasno [emoji39] dlatego ja nie kupuje otulaczy , jak się okaże że moja kruszynka ich potrzebuje to dopiero zamówię [emoji6]
Ja już po wizyciesłaba ze mnie matka, bo byłam pewna ze mały jest ułożony miednicowo i jest po ponadprzeciętnie wielki, a wcale nie - główka już na dole, a wazy 980 g (27w5)
także póki co dobrze rokuje ma poród naturalny. Zdjęciem pochwale się w wątku z usg.
Jestem tylko zła na siebie, ze nie powiedziałam nic o twardnieniach brzucha, bo u mnie to znacznie dłużej niż 30 sekund... ( teraz doczytałam post Dity), zwłaszcza na spacerach. A szyjki nie miałam badanej. Kolejna wizyta dopiero 20 września.
Zmieniam lekarzy prawie co wizytę, z żadnego nie jestem zadowolona:/ prywatnie nawet mi nie jest w stanie skierowania wypisać do poradni cukrzycy ciążowej:/ następnym razem ide do lalkarza który będzie w szpitalu, w którym będę rodzic( mam tam małe znajomosci) i mam nadzieje ze u niego w końcu zostanę.
Szkoda ze h&m nie ma zwykłych pajaców, bo głównie tego mi brakuje.
Nie zmarzną [emoji5][emoji106] przecież pod kołdrą jak śpimy to tez ręce wyciągamy, dzieci tez... zreszta moje dziecko do dzisiaj sie rozkopuje całe [emoji85]A jeszcze jedno w czym wasze dzieci będą spały w nocy ? Bo są te śpiworki ale jakoś mam wrażenie, że dziecku będzie w rączki w tym zimno [emoji28]Zobacz załącznik 890288
Wow... to mój 26+5 ważył 1020 [emoji15][emoji15][emoji15] zaczynam się bać, że jednak duży będzie [emoji23]
Czytałam, że małemu dziecku nie powinno ubranko zbyt mocno pachnieć. Kupiłam proszek z Loveli, w Biedronce był w promocjiNo dokładnie Ja wczoraj wąchałam ten lovela i dla mnie to nie pachnie nie wiem co wybrać może wy coś doradzicie ?
Też nad tym ubolewam. Mają tylko takie bez stópek. A te twardnienia też u mnie trwają dłużej niż 30s i znowu czuję je częściej. U mnie ma to chyba związek z tym, że zaparcia mi się znowu nasiliły :/Szkoda ze h&m nie ma zwykłych pajaców, bo głównie tego mi brakuje.
Na początku pewnie w rożku. A na później kupiłam taki śpiworek w Tesco za 30zł. Same promocje na razie wyszukujęA jeszcze jedno w czym wasze dzieci będą spały w nocy ? Bo są te śpiworki ale jakoś mam wrażenie, że dziecku będzie w rączki w tym zimno [emoji28]Zobacz załącznik 890288