Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ból w kroczu? Niestety też mam. A najgorzej jak raz źle krok zrobię to później 3 dni dokuczaCzesc u mnie spadek formy strasznie zle sie czuje meczy mnie okropna zgaga juz nawet kawy z mlekiem nie pije z rana i nic to niedaje krocze boli i ciagnie nerwowa jakas jestem zero libido
Normalnie chyba jakas depresja az mi sie plakac chce przez ten bol paracetamol niepomaga czy siedze czy leze czy chodze nieprzestaje bolec tez tak macie ?
Biedna jesteś z tym bólem. Przytulam mocno. U mnie zgaga też daje popalić. 2 razy aż się obudziłam bo kwas żołądkowy cofnął mi się ust.Czesc u mnie spadek formy strasznie zle sie czuje meczy mnie okropna zgaga juz nawet kawy z mlekiem nie pije z rana i nic to niedaje krocze boli i ciagnie nerwowa jakas jestem zero libido
Normalnie chyba jakas depresja az mi sie plakac chce przez ten bol paracetamol niepomaga czy siedze czy leze czy chodze nieprzestaje bolec tez tak macie ?
@Dita_333 śmietany to mi akurat nie wolno![]()
Powiem Ci ze tez słabo u mnie, bolec nic nie boli ale jakaś bez sił jestem. Poszłam rano do galerii to kroczyła powoli, dyszlalam jak wieloryb na płazy i w tempie żółwia. Plecy mi się znów odzywają wiec zapisałam się na rehabilitacje, zaczynam w przyszła środę ćwiczenia.Czesc u mnie spadek formy strasznie zle sie czuje meczy mnie okropna zgaga juz nawet kawy z mlekiem nie pije z rana i nic to niedaje krocze boli i ciagnie nerwowa jakas jestem zero libido
Czesc u mnie spadek formy strasznie zle sie czuje meczy mnie okropna zgaga juz nawet kawy z mlekiem nie pije z rana i nic to niedaje krocze boli i ciagnie nerwowa jakas jestem zero libido