• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

Byłam na spacerze, posłuchałam ulubionej muzyki, wzięłam ciepłą kąpiel.... nic nie pomogło...samopoczucie dalej fatalne. Pocieszam się jedynie myślą, że w poniedziałek mam wizytę i zobaczę swoją gwiazdeczkę.
Witaj w klubie. Moja samopoczucie tez kiepskie. Choc caly dzien leje deszcz to i tak poszlam na spacer, pomoglam mamie w porzadkach, wzielam prysznic i teraz sobie leze. Szczerze, to brzusio juz zaczyna mi przeszkadzac , zwlaszcze jak na kleczaco czyscilam dzisiaj szuflady.... coz uroki ciazowe, lepiej nie bedzie;);)

reklama
My takie kupilismy jeszcze mam 3 miesiace do porodu a uparlam sie zeby je zlozyc juz teraz [emoji38] i niewiem czy tak bedzie stalo czy je rozlozyc bo jeszcze mam czas [emoji848] w przyszla sobote zamierzam wyprac ciuszki a w niedziele je poprasowac i schowac do komody i zakryc jeszcze czyms ale nie wiem czy nie za wczesnie [emoji848] chiciaz ja wiem ci ja bede w stanie robic jak bede w 8 czy w 9 [emoji38] tetaz mam poczatek 7 i juz czasami ledwie ze mna [emoji3].... Zobacz załącznik 893790
Piekne lozeczko, tez chcialam kupic takie tylko z zyrafa. Ale kuzynka powiedziala, bym nie kupywala, bo ma dwa i moze jedno mi dac. Takze, te pieniazki z lozeczka moge przeznaczyc na cos innego....

Ja chyba zamówię te łóżeczko, od samego początku mi się podoba, co o tym sądzicie? (Szczególnie chodzi mi o materac czy będzie dobry czy koniecznie kupić inny..? Bo się na tym allegro zbytnio nie znam [emoji17] A może któraś z Was znalazła lepszą ofertę)
Dołączam fotki bo nie mogę linka skopiować [emoji848]
Screenshot_20180901-204219_Allegro.jpg
Screenshot_20180901-204230_Allegro.jpg
Screenshot_20180901-204239_Allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180901-204219_Allegro.jpg
    Screenshot_20180901-204219_Allegro.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 387
  • Screenshot_20180901-204230_Allegro.jpg
    Screenshot_20180901-204230_Allegro.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 385
  • Screenshot_20180901-204239_Allegro.jpg
    Screenshot_20180901-204239_Allegro.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 387
@majacyr dziękuję kochana :-*, ale tu nie chodzi tylko o wyprawkę, tylko o ogólny niepokój.... wiem, że nie jestem pierwsza, która spodziewa się pierwszego dzidziusia. Na początku ogarniał mnie lęk i strach czy ze wszystkim sobie damy radę i teraz to po prostu wróciło.
Ewelina ja czasem też mam takie loty, doły i smutki.
Do tego u mnie koszmary dochodzą i lęki.
Poza tym martwię się jak ja to wszystko ogarnę? Czy będę miała siłę jak teraz głównie leżę?
Czy młody nie będzie się czuł jak jedynak?
Czy mój mąż w końcu się ogarnie i zacznie mi pomagać?
Czy moja najmłodsza nie będzie zazdrosna?
Choć ma 12 lat jest oczkiem w głowie mojego męża. Taka córeczka tatusia.
Trzymam kciuki aby ten nastrój Ci szybko minął.

Mnie już tak brzuch gniecie, drętwieje jak siedzę przy kompie, ze forum mogę obserwować tylko na telefonie leżąc na boku. A na tel jest słabo z cytowaniem i zawsze zapominam co chciałam komu odpisać :/

Zmienić ci w tabelce na ten 16.11?[emoji5]
URL]
Poproszę :) (i oby faktycznie chciał się narodzić wcześniej ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry