Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niw to nie od nospy.Boże, a to nie od nospy Maxx ? Można ją brać? Bo ja pierwszy raz ją wzięłam wogule
To i tak jesteś dzielna, że tylko stanęłaś, ja dziś krzyknęłam ała wchodząc do papierniczego ze starszym synem, mina sprzedawczyni bezcenna, chyba pomyślała, że to może już.
[emoji21][emoji21][emoji21][emoji21] ratujcie. Caly dzien mnie dzisiaj boli glowa i kreci mi sie w niej od dwuch dni nie bralam asmagu dzisiaj wezme dopiero... to możliwe ze od tego ? Zastanawialam sie czy nie wziasc 2 tabletek bo fatalnie sie czuje nawet mi apap nie pomogl. [emoji21][emoji21][emoji21]
Czy jest ktoś z Was dostępny?? Mam problem... Można bolał mnie brzuch bo zjadłam pizzę i mnie mdlilo wręcz strasznie i brzuch bolał, wzięłam Nospe Maxx z 3 albo 4 godziny temu i leżalam. Teraz wstałam i prasuje na siedząco i czuje jakbym się posikała, więc poszłam szybko do ubikacji a ja całe majtki mokre i jakiś śluz dziwny mi ciekł biały... Ale myślę to nic, usiadłam znowu i dalej prasuje. Wstałam i znowu, poleciała do łazienki a ja całe dresy szare mokre, plama wody, pachnie wodą centralnie i się przebralam, mam strasznie mokro...... Się martwię i nie wiem co mi jest..... Czy to normalne ??? Czy mógłby mi ktoś proszę odpisać ??? Narazie siedzę i nie wiem. Jestem strasznie zaniepokojona. Jestem sama w domu :/ Może to normalne i nic mi nie jest? Ale cale majtki i dresy mokre od wody...
To nie białe, to przezroczyste, dalej leci..... boję się wstać z kanapy.. do tego biegam siku co 5 minut. Zaraz Oszaleje....niw to nie od nospy.
nadal coś leci????
ja bym pojechała to sprawdzić naprawdę
ja mam czasem duży wyplyw śluzu bardziej wodnistego .tak że wyleci za wkładkę ale ewidentnie widze białe i że to pochwowa wydzielina
Jedz do szpitala, to mogą być wody [emoji85]Czy jest ktoś z Was dostępny?? Mam problem... Można bolał mnie brzuch bo zjadłam pizzę i mnie mdlilo wręcz strasznie i brzuch bolał, wzięłam Nospe Maxx z 3 albo 4 godziny temu i leżalam. Teraz wstałam i prasuje na siedząco i czuje jakbym się posikała, więc poszłam szybko do ubikacji a ja całe majtki mokre i jakiś śluz dziwny mi ciekł biały... Ale myślę to nic, usiadłam znowu i dalej prasuje. Wstałam i znowu, poleciała do łazienki a ja całe dresy szare mokre, plama wody, pachnie wodą centralnie i się przebralam, mam strasznie mokro...... Się martwię i nie wiem co mi jest..... Czy to normalne ??? Czy mógłby mi ktoś proszę odpisać ??? Narazie siedzę i nie wiem. Jestem strasznie zaniepokojona. Jestem sama w domu :/ Może to normalne i nic mi nie jest? Ale cale majtki i dresy mokre od wody...
To nie białe, to przezroczyste, dalej leci..... boję się wstać z kanapy.. do tego biegam siku co 5 minut. Zaraz Oszaleje....
Ale ja jestem dopiero w 32 tygodniu...... Boże. Idę się ubrać i do szpitala, mam 3 ulice obokJedz do szpitala, to mogą być wody [emoji85]
To tym bardziej do szpitala!Ale ja jestem dopiero w 32 tygodniu...... Boże. Idę się ubrać i do szpitala, mam 3 ulice obok
To nie białe, to przezroczyste, dalej leci..... boję się wstać z kanapy.. do tego biegam siku co 5 minut. Zaraz Oszaleje....
Jedź sprawdź, bo mogą to być wody.Czy jest ktoś z Was dostępny?? Mam problem... Można bolał mnie brzuch bo zjadłam pizzę i mnie mdlilo wręcz strasznie i brzuch bolał, wzięłam Nospe Maxx z 3 albo 4 godziny temu i leżalam. Teraz wstałam i prasuje na siedząco i czuje jakbym się posikała, więc poszłam szybko do ubikacji a ja całe majtki mokre i jakiś śluz dziwny mi ciekł biały... Ale myślę to nic, usiadłam znowu i dalej prasuje. Wstałam i znowu, poleciała do łazienki a ja całe dresy szare mokre, plama wody, pachnie wodą centralnie i się przebralam, mam strasznie mokro...... Się martwię i nie wiem co mi jest..... Czy to normalne ??? Czy mógłby mi ktoś proszę odpisać ??? Narazie siedzę i nie wiem. Jestem strasznie zaniepokojona. Jestem sama w domu :/ Może to normalne i nic mi nie jest? Ale cale majtki i dresy mokre od wody...