mayfly
Fanka BB :)
@pollyyoanna mi też mój ginekolog mi nigdy piersi nie badał, pokazałam mu tylko na początku aktualne usg ze stycznia.
A inne dziewczyny? macie badane persi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@pollyyoanna mi też mój ginekolog mi nigdy piersi nie badał, pokazałam mu tylko na początku aktualne usg ze stycznia.
@Mama Zuzi i Antosia, u mnie mój też ma grochową, a mi się zachciało krupniku, a że on mięsa nie je to sobie ugotowałam na udkuW ogóle w ciąży mam jakieś smaki na dania z dzieciństwa typu krupnik czy kaszka manna, ryż na mleku. Mnie od wtorku pobolewa podbrzusze i właśnie zauważyłam, że leżenie i leki nie pomagają. Dopiero jak pójdę na spacer to przechodzi. Moja gin stwierdziła, że to dziwne, ale skoro tak, to nie są skurcze... Ale z szyjką ok, mi nigdy nie mówi ile ma, jak jest ok, to jest ok. Mam nadzieję, że ja tego czopa nie przegapię, bo czasami mam w wydzielinie takie dziwne kawałki, całkiem inne od reszty śluzu.
@Dita_333, tak, 18.10, dokładnie będzie 37+3Jeszcze mi taką godzinę dała, 20:30, a u niej zawsze jest poślizg, więc pewnie na 21 wejdę ;_;
A ja od początku nie miałam wcale badania piersi. Dziwne.
Nigdy mi żaden lekarz nie badał...@pollyyoanna mi też mój ginekolog mi nigdy piersi nie badał, pokazałam mu tylko na początku aktualne usg ze stycznia.
@Mama Zuzi i Antosia, u mnie mój też ma grochową, a mi się zachciało krupniku, a że on mięsa nie je to sobie ugotowałam na udkuW ogóle w ciąży mam jakieś smaki na dania z dzieciństwa typu krupnik czy kaszka manna, ryż na mleku. Mnie od wtorku pobolewa podbrzusze i właśnie zauważyłam, że leżenie i leki nie pomagają. Dopiero jak pójdę na spacer to przechodzi. Moja gin stwierdziła, że to dziwne, ale skoro tak, to nie są skurcze... Ale z szyjką ok, mi nigdy nie mówi ile ma, jak jest ok, to jest ok. Mam nadzieję, że ja tego czopa nie przegapię, bo czasami mam w wydzielinie takie dziwne kawałki, całkiem inne od reszty śluzu.
@Dita_333, tak, 18.10, dokładnie będzie 37+3Jeszcze mi taką godzinę dała, 20:30, a u niej zawsze jest poślizg, więc pewnie na 21 wejdę ;_;
A ja od początku nie miałam wcale badania piersi. Dziwne.
Ja miałam bo akurat wypadało moje raz do roku usg. Kazali również przyjść na kontrole po zakończeniu karmienia.@pollyyoanna mi też mój ginekolog mi nigdy piersi nie badał, pokazałam mu tylko na początku aktualne usg ze stycznia.
mi też nigdy nie mówił jaką ma długość, teraz tylko dwie ostatnie wizyty był zwyczajnie nie zadowolony z badania i powiedział, że szyjka krótka. Na kolejnej wizycie zapytał mnie czy dużo "latam", bo szyjka bardzo słaba. Zapytałam: :ale zamknięta" a on na to, że NIE...hmmm i tyle. On chyba nie chce panikować i straszyć. Zwiększył mi dawkę luteiny i nakazał oszczędzanie.
Jeżeli chodzi o czop to teraz pierwszy raz go zobaczyłam. Jest to zupełnie inna konsystencja niż śluz z psioszki. W poprzednich ciążach nie miałam przyjemności zobaczyć go (albo nie pamiętam)
Co do badania piersi to też w ciąży tego nie miałam. Pewnie zależy od ginekologa.
Mój też nigdy nie badał ani w tej ani w poprzedniej ciąży. Nie wiem w sumie czemu.@pollyyoanna mi też mój ginekolog mi nigdy piersi nie badał, pokazałam mu tylko na początku aktualne usg ze stycznia.
Mi badał gdzieś na początku ciąży... Jak zaczął naciskać brodawki to myślałam że się popłaczę z bólu [emoji34]@pollyyoanna mi też mój ginekolog mi nigdy piersi nie badał, pokazałam mu tylko na początku aktualne usg ze stycznia.