Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zazdroszczę dziewczynom, że mają to już za sobą [emoji3] umówiłam się z córką, że w najbliższy piątek ma wychodzić [emoji3]Ja jakos spokojnie przyjmuje informacje o kolejnych porodach, ale mąż już drugie pranie zrobił, wyprał również fotelik, aktualnie skręca łóżeczko![]()

Może będziesz następna [emoji3] ciąża już chyba donoszona, tak?WowDziewczyny co się tu dzieje
Edytka, Karolina GRATULACJE
Ja od 22 do 3 nad ranem miałam jakieś skurcze, ale wszystko ucichlo. Teraz brzuch jak kamień i lekki ból krzyża.
Miłego słonecznego dnia![]()

Tez mam na 27 listopada. Jestem obecnie kompletnie nic nie przygotowana. Nawet torby do szpitala jeszcze nie kupilam. Jak juz kolejna z nas sie rozpakawala to stwierdzilam, ze ostro biore sie do roboty. Wiem, ze dzisiaj niedziela ale wlasnie puscilam pierwsze pranie,heheheh Pozdrawiam![]()
Mi brakuje paru rzeczy do torby, czekam też na paczkę z pościelą do kołyski, butelką i smoczkami. Pranie zrobione, więc nie jest tak źleTez mam na 27 listopada. Jestem obecnie kompletnie nic nie przygotowana. Nawet torby do szpitala jeszcze nie kupilam. Jak juz kolejna z nas sie rozpakawala to stwierdzilam, ze ostro biore sie do roboty. Wiem, ze dzisiaj niedziela ale wlasnie puscilam pierwsze pranie,heheheh Pozdrawiam![]()
One chyba są już takie duże, że czujemy to jeszcze bardziejMi zostało już niewiele prasowania tylko, jak przyjadą koszule i reszta rzeczy to wstawiam ostatnie pranie [emoji4] czekam jeszcze tylko na wózek, ciekawe kiedy będzie [emoji848]
Moje dzieciątko ostatnio się mocno rozpycha, albo poprostu przybrał znowu na masie i jeszcze bardziej odczuwam jego ruchy [emoji4]
Może będziesz następna [emoji3] ciąża już chyba donoszona, tak?
@Dita_333 moja siostra cała ciaze mówiła do brzucha Jasiek. Urodził się prawie 5 kg klocek, spojrzeli na niego z mezem i jednogłośnie stwierdzili, ze to MaciekTwoje dziecko nie ma imienia wypisanego na twarzy?
![]()
Moze jak grzebala to tylko sprawdzala czy wszystko wyszlo. Dziewczyny pisaly ze po nacieciu jak sa zakladane szwy, to one potrafia ciagnac dosc nieprzyjemnie. Zobaczysz jak pojdziesz pod prysznic. Wymacasz sobieBrzunio mocno znalal ??
Pamietam z mojego pierwszego porodu, ze tez mialam takie wrazenie jakbym podsypiala, albo nie do konca byla swiadoma tego co wlasnie sie dzieje wokolo![]()
@ONAONAONA a jak z Twoim brzuszkiem ?? Jak wody odeszly to poczulas jakby balona przebili i zeszlo z ciebie tyle ze ho ho ?? Mialas tych wod w koncu wiecej niz standartowi![]()
oooo jacie! gratulacje! <3 A myslalam, ze bedziemy rodzic w podobnym terminie, skoro ja termin na 06.11, a cesarka zaplanowana na 05.11
Duzy chłopczyk! Cieszcie się sobąI może mi też wywrózysz kiedy urodze, bo jak przeczytałam Twój postt to mówie do męża: ,,,jaaaaaacie, kolejna z forum jest już z bobaskiem, a miała termin podobny do mojego! Jaaaa teeeeeż juuuuuuż chcęęęę"
![]()
Jutro mam ściagany pessar, nie w czwartekI w sumie mogłabym już rodzić, haha
Chociaz umawiałam się z córką na środę - tą lub następnąBo od wtorku będę mieć ciążę donoszoną, a i ja i mąż urodzilismy się w środę, więc środa to taki fajny dzień
![]()
Czyzby coś sie działo ?[emoji848]WowDziewczyny co się tu dzieje
Edytka, Karolina GRATULACJE
Ja od 22 do 3 nad ranem miałam jakieś skurcze, ale wszystko ucichlo. Teraz brzuch jak kamień i lekki ból krzyża.
Miłego słonecznego dnia![]()