Weronika00
Fanka BB :)
O jeejku! Ale ekstra, że znowu doszło kilkoro dzieciaczków po tej stronie brzucha 
Mamy już dwanaścioro, tak? Dobrze liczę czy się już pogubiłam?
Mamy już dwanaścioro, tak? Dobrze liczę czy się już pogubiłam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba właśnie nie całe. To nie było chluśniecie jak na filmach. Kilka razy ze mnie polecialo jakbym popuściła ale nie wiem czy to było wszystko.Dobrze sie rozkreca, a wody cale poszly ?? Prysznic juz bralas ?? Chyba razem bedziemy czekaly, o ile u mnie sie nie wyciszy, bo wody nie ruszyly.
Gratulacje wszystkim mamusiom . Super dzielne jestescie !
Jak tak czytam o tych porodach ,bólu, problemy z karmieniem to jednak ciąża to pikuś potem się zaczyna. Trochę jakoś się zdolowalam tym . Może to taki dzien
Dzis moge tylko pic. Do jutra chyba.
Fili a u Ciebie co się dzieje?Dobrze sie rozkreca, a wody cale poszly ?? Prysznic juz bralas ?? Chyba razem bedziemy czekaly, o ile u mnie sie nie wyciszy, bo wody nie ruszyly.
No witaj w klubie mnie cały czas lapia skurcze już nie zwracam na to uwagi wczoraj było Przytulanki ż mężem odrazu inaczej funkcjonuje słoneczko świeci chociaż chlodnoFili a u Ciebie co się dzieje?
Ja od ok 2 w nocy mam bóle okresowe podbrzusze i krzyż. Ale bez tragedii bo przysypiam. Mam dość albo niech się rozkręci albo niech przestanie boleć. Myślę, że to tylko straszaki, ale męczące.
My też wczoraj się kochaliśmy. Od południa wczoraj jestem nie do życia. Zamiast tryskać energią to czuję się jakby mi ktoś w głowę cegłówką przyłożył. Czuję się paskudnie, i to mnie najbardziej wkurza.No witaj w klubie mnie cały czas lapia skurcze już nie zwracam na to uwagi wczoraj było Przytulanki ż mężem odrazu inaczej funkcjonuje słoneczko świeci chociaż chlodno
Fili a u Ciebie co się dzieje?
Ja od ok 2 w nocy mam bóle okresowe podbrzusze i krzyż. Ale bez tragedii bo przysypiam. Mam dość albo niech się rozkręci albo niech przestanie boleć. Myślę, że to tylko straszaki, ale męczące.