Sasanka14
Fanka BB :)
Wow Ale czad!!Dziekuje Mamunie, jest superowo. W koncu po 9ciu miesiacach mozna sie wyluzowac![]()
Wlasnie sie basenik napelnia z cieplizna, bo tak jak z pierwszym beda krzyzowe po maxie, zaczynam je czuc.
Zobacz załącznik 911891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow Ale czad!!Dziekuje Mamunie, jest superowo. W koncu po 9ciu miesiacach mozna sie wyluzowac![]()
Wlasnie sie basenik napelnia z cieplizna, bo tak jak z pierwszym beda krzyzowe po maxie, zaczynam je czuc.
Zobacz załącznik 911891
Ej miałaś poczekać na mnie! [emoji14]@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz
Wody odeszly, rozwacie 4 paluchy, skurcze regularne i tez siedze na pileczce, ale juz w centrum. Miala mnie do domu puscic, ale w zwiazku z tym ze w godzine sie tak posunelo to zostalam. Na razie nie boli jakos bardzo, albo nie czuje![]()
Dziekuje Mamunie, jest superowo. W koncu po 9ciu miesiacach mozna sie wyluzowac
Zobacz załącznik 911891
Ej miałaś poczekać na mnie! [emoji14]
Trzymam kciuki żeby szybko ruszyło! [emoji110]
Wlasnie skacze na piłce skurcze co 5 minut po kapieli się nasilyly plamienia dalej są jest mi niedobrze i prze mnie na kupę ale nic nie idzie myślałam że się wyczyszcze
Poczekam jeszcze ż godzinke i jak nie przejdzie to zadzwonię do szpitala
Twoja to jeszcze malutkie dziecko tak naprawdę, moje dzieci już duże, ale zazdrość to normalna rzecz w takiej sytuacji. Uważam, że to zdrowe zachowanieMoja na pewno też będzie zazdrosna, trzeba będzie młodszą pilnować.
@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz
Wody odeszly, rozwacie 4 paluchy, skurcze regularne i tez siedze na pileczce, ale juz w centrum. Miala mnie do domu puscic, ale w zwiazku z tym ze w godzine sie tak posunelo to zostalam. Na razie nie boli jakos bardzo, albo nie czuje![]()
o kurcze do dupy...mam nadzieję, że w końcu ruszy rozwarcie i urodzisz swojego skarbaDziewczyny. Jeden z najgorszych dni w życiu a to dopiero początek. Przyjeli mnie na oddział co zajęło im pół dnia. Potem podłączyli otc, skurcze są dalej ale zero rozwarcia. Pozwolili mi teraz chwilę odpocząć i chcą założyć balonik a mężowi kazali jechać do domu [emoji849] Tragedia..
OjjjDziewczyny. Jeden z najgorszych dni w życiu a to dopiero początek. Przyjeli mnie na oddział co zajęło im pół dnia. Potem podłączyli otc, skurcze są dalej ale zero rozwarcia. Pozwolili mi teraz chwilę odpocząć i chcą założyć balonik a mężowi kazali jechać do domu [emoji849] Tragedia..
A czemu mężowi kazali jechać?????Dziewczyny. Jeden z najgorszych dni w życiu a to dopiero początek. Przyjeli mnie na oddział co zajęło im pół dnia. Potem podłączyli otc, skurcze są dalej ale zero rozwarcia. Pozwolili mi teraz chwilę odpocząć i chcą założyć balonik a mężowi kazali jechać do domu [emoji849] Tragedia..