• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Już sama nie wiem podobno są jakieś herbatki bo woda już przepajam
Uważaj na herbatki z kopru - wytwarzają jeszcze więcej gazów w brzuszku. Na kolki chyba nie ma lekarstwa - prawdopodobnie to niedojrzały układ pokarmowy, a niektórzy naukowcy stawiają tezy, że kolka ma podłoże neurologiczne. Niestety trzeba przeczekać, przytulać, odbijać po jedzeniu i kłaść na brzuszku. W końcu przyjedzie :)

No pierwsza, tak długo czekaliśmy
Ojej to strasznie późno. Jak mieszkasz w Polsce to jest strona gdzie można sprawdzić najszybszy termin wizyty: kolejki.nfz.gov. u mnie w mieście w niektórych przychodniach na wizytę trzeba czekać 2-6, miesięcy, a w tej co byłam przyjmują noworodki osobno od ręki także warto sprawdzić wszystkie dostępne opcje :)

Ojej to strasznie późno. Jak mieszkasz w Polsce to jest strona gdzie można sprawdzić najszybszy termin wizyty: kolejki.nfz.gov. u mnie w mieście w niektórych przychodniach na wizytę trzeba czekać 2-6, miesięcy, a w tej co byłam przyjmują noworodki osobno od ręki także warto sprawdzić wszystkie dostępne opcje :)
No późno, teraz mam kontrolę za 4 tyg. Zła jestem, mogłam właśnie szukać gdzie indziej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry