Nie ma co tęsknić za zębamiOoo to super u nas wciąż brak chociaż Sandrusia ma 7 miesięcy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma co tęsknić za zębamiOoo to super u nas wciąż brak chociaż Sandrusia ma 7 miesięcy
O to to. My mamy już 6 na pokładzie i kolejne dwa w natarciuNie ma co tęsknić za zębamina pewno wyjdą, byle malutka się nie męczyła bardzo.
Matko a ile miesięcy ma? Kurcze to tylko ta moja jeszcze bez zębów ehhU nas lewa dwojka
O to to. My mamy już 6 na pokładzie i kolejne dwa w natarciumasakra jest momentami, zwłaszcza jak były te upały.
26 czerwca skończył 8. Jak miał 5 msc wyszły mu 1 dolne. Długo nic, aż tu w ciągu ostatnich 3 tyg wyszły 4 zęby, no i 2 idą jeszczeMatko a ile miesięcy ma? Kurcze to tylko ta moja jeszcze bez zębów ehh
Obawiam się że jeszcze trochę i forum padnie bo mało kto się odzywaCześć dziewczyny! Ale się stęskniłam za Wami, mówię sobie a sprawdzę czy forum listopadówek jeszcze działa. Pozdrawiam Was serdecznie