asiakkk94
Fanka BB :)
Ja dzisiaj 5t+1dTo suepr
W ktorym jestes tygodniu i dniu ? (ukonczonym, zebysmy sie dogadaly) ja chyba 4t+3d i wlasnie jade do lekarza 300km [emoji85][emoji23] jestem jak dobrze licze 17dpo
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dzisiaj 5t+1dTo suepr
W ktorym jestes tygodniu i dniu ? (ukonczonym, zebysmy sie dogadaly) ja chyba 4t+3d i wlasnie jade do lekarza 300km [emoji85][emoji23] jestem jak dobrze licze 17dpo
![]()
A gdzie jeździsz?Jestem po in vitro, wiec jade do kliniki zobaczyc czy jest wszystko ok [emoji4]
Jedna osoba przede mną. Już Ci co mieli nakaszlec na mnie to i tak to zrobili niestety... A ty masz l4 ze względu na ciężką pracę czy jak? Nie ma dzisiaj mojego lekarza i się zastanawiam czy inny też mi wystawi l4... Praca w promieniowaniu...Idź do rejestracji i powiedz jaka jest sytuacja to może Cie wcisna szybciej
Cześć, cześćWitam, można? Gratuluję wam i mam ogromną nadzieję, że do was dołączę a co ważniejsze, zostanę na dłużej u mnie jeszcze nic nie wiadomo na 100%... Staramy się już drugi miesiąc, w poprzednim niestety nic, ale dzisiaj zrobiłam rano test chociaż do spodziewane @ mam jeszcze 5 dni... W pierwszej chwili nic ale chwilkę później pokazała się bardzo słaba druga kreska moja iskierka nadziei się rozpala
Gratulacje [emoji7]Cześć, cześćblade kreski ciemnieja zawsze, u mnie też tak było spójrz zdjęcia poniżej
także chyba już można Ci gratulować
:* zostań z nami i daj znać jak się sprawa rozwija
Zobacz załącznik 950689Zobacz załącznik 950690
Ja jestem fizjoterapeutka i w polu magnetycznym często przebywam więc kierowniczka od razu kazała mi pójść na zwolnienie. A ostatnio do cięższych przypadków musiałam jeździć na wizyty domowe czyli trzeba było trochę podzwigac więc nie warto ryzykowaćJedna osoba przede mną. Już Ci co mieli nakaszlec na mnie to i tak to zrobili niestety... A ty masz l4 ze względu na ciężką pracę czy jak? Nie ma dzisiaj mojego lekarza i się zastanawiam czy inny też mi wystawi l4... Praca w promieniowaniu...
Ja pracuje w radioterapii, a tam dawki dosyć spore... Niestety dźwigać pacjentów też trzeba, a niektórzy to naprawdę ciężkie przypadki. W dodatku ciężka praca jeśli chodzi o psychikę, a u mnie teraz z psychika krucho...Ja jestem fizjoterapeutka i w polu magnetycznym często przebywam więc kierowniczka od razu kazała mi pójść na zwolnienie. A ostatnio do cięższych przypadków musiałam jeździć na wizyty domowe czyli trzeba było trochę podzwigac więc nie warto ryzykować
A w tym momencie będąc na zwolnieniu szpital może poszukać zastępstwo na moje miejsce więc tym bardziej im na rękę. Zresztą już kogoś ponoć mająJedna osoba przede mną. Już Ci co mieli nakaszlec na mnie to i tak to zrobili niestety... A ty masz l4 ze względu na ciężką pracę czy jak? Nie ma dzisiaj mojego lekarza i się zastanawiam czy inny też mi wystawi l4... Praca w promieniowaniu...
Przy radioterapii to już w ogóle l4 bez dwóch zdań.Ja pracuje w radioterapii, a tam dawki dosyć spore... Niestety dźwigać pacjentów też trzeba, a niektórzy to naprawdę ciężkie przypadki. W dodatku ciężka praca jeśli chodzi o psychikę, a u mnie teraz z psychika krucho...