Anastka_92
Fanka BB :)
U mnie mogą dopiero po miesiącuA w tym momencie będąc na zwolnieniu szpital może poszukać zastępstwo na moje miejsce więc tym bardziej im na rękę. Zresztą już kogoś ponoć mają
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie mogą dopiero po miesiącuA w tym momencie będąc na zwolnieniu szpital może poszukać zastępstwo na moje miejsce więc tym bardziej im na rękę. Zresztą już kogoś ponoć mają
Ja też jeszcze jedno od rodzinnego a kolejne od gina [emoji846]Dostałam l4 bez problemu. Kolejne już będzie od ginekologa.
Jakoś do mnie nie dociera, że jestem w 6 tygodniu już... Poprzednia ciąża, się skończyła na 3-4 tygodniuJa też jeszcze jedno od rodzinnego a kolejne od gina [emoji846]
Do mnie pewnie dopiero dotrze tego 20tego jak zobaczę zarodek i usłyszę serduszkoJakoś do mnie nie dociera, że jestem w 6 tygodniu już... Poprzednia ciąża, się skończyła na 3-4 tygodniu
@ spodziewam się 18.03. Mam nadzieję że już nie przyjdzie z moich wyliczeń wychodzi, że z ostatniej @ powinnam mieć termin na 25.11. I oby to się potwierdzilo 21.03 mam wizyty i się wszystko potwierdziWer.OniA
Kiedy o.m. i kiedy się spodziewasz @
Ja ostatnia 15.02 spodziewam się
A raczej nie spodziewam w weekend
Test robiłam w niedzielę ale jedna krecha jutro znów spróbuje ja niecierpliwa jestem to do weekendu pewnie jeszcze ze dwa zrobię
Ja też już bym chciała zobaczyć zarodek i serduszko. To moje wielkie Marzenie. Ale cieszę się każdym dniem, tym że nie mam niepokojących objawów i że narazie jest ok.Do mnie pewnie dopiero dotrze tego 20tego jak zobaczę zarodek i usłyszę serduszkofajnie masz że już na zwolnieniu lekarskim
ja mam pracę biurowa więc pewnie jeszcze tu posiedzę..
![]()
Nawet lekarz mi dziś powiedział, że jest w szoku, bo kiedyś kobiety nie podchodzily tak do ciąży. Kiedyś nie badalo się bety, tylko jak się okres spóźnial to szło się do ginekologa. Moja mama dostała ataku kolki nerkowej i poszła do lekarza. Okazało się, że to 4 miesiąc ciąży.Ja też już bym chciała zobaczyć zarodek i serduszko. To moje wielkie Marzenie. Ale cieszę się każdym dniem, tym że nie mam niepokojących objawów i że narazie jest ok.
Bialystok kriobank a mieszkam kolo lublinaA gdzie jeździsz?