Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dziś wcześniejsza nieco pobudka bo musze auto z warsztatu odebrać.Niestety nie "dostałam". Załatwiłam to we własnym zakresie za jedyne 1100zł. I wierzę że zarejestruje to co się dzieje z moim sercem, bo ostatnio za często to się dzieje.
Ja wczoraj miałam kiepski dzień, nawet po lesie nie miałam siły chodzić.Cisnienie miałam 80/56. To takie raczej standardowe dla mnie, ale do tego to duszne powietrze i miałam dość. Dzisiaj już lepiej. Od rana działam sprawniej.Ale mam straszny ból chyba jajnika i trochę się męczę z tym.Cześć dziewczyny. Jak się czujecie przy tej pogodzie? Ja mam dziś mega niskie ciśnienie, kiepsko się czuje. Czeka mnie wyprawa z dziećmi po buty i nie wiem jak to ogarnę. Jakoś trzeba będzie.
Nie wiem jak Ty funkcjonujesz na co dzień. Ja normalne ciśnienie mam 120/70 i puls ok 90 a dziś spadek do 87/54, puls 61 i ledwo żywa byłam rano.Ja wczoraj miałam kiepski dzień, nawet po lesie nie miałam siły chodzić.Cisnienie miałam 80/56. To takie raczej standardowe dla mnie, ale do tego to duszne powietrze i miałam dość. Dzisiaj już lepiej. Od rana działam sprawniej.Ale mam straszny ból chyba jajnika i trochę się męczę z tym.
Mi się wydaje, że normalnie mam ciut wyższe. Ok.100/60. A wczoraj przy tym ciśnieniu strasznie chciało mi się spać, gdybym mogła przespalabym cały dzień :-) Do tego było strasznie wilgotno, co potęgowało zmęczenie. Dzisiaj zupełnie inny dzień. Przejechałam na rowerze ponad 20 km i oprócz spuchniętych nóg czuję się super po tej przejażdżce :-)Nie wiem jak Ty funkcjonujesz na co dzień. Ja normalne ciśnienie mam 120/70 i puls ok 90 a dziś spadek do 87/54, puls 61 i ledwo żywa byłam rano.
Mnie pierwszy raz tak mocno i długo bolał ten jajnik. Cały ranek. Potem zrobiłam dwa prania i przeszło przy wieszaniu :-)Mnie też bolą jajniki nie raz jak mnie złapie ból to boli i boli nie ma końca.