Michalina93
Fanka BB :)
To faktycznie duży maluchJa miałam robić ok. 28-29 tygodnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co z pomiarów na USG przy przyjęciu do szpitala wychodzi termin porodu na 5-8.11 zamiast 23.11 więc duże to moje dziecię rośnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To faktycznie duży maluchJa miałam robić ok. 28-29 tygodnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co z pomiarów na USG przy przyjęciu do szpitala wychodzi termin porodu na 5-8.11 zamiast 23.11 więc duże to moje dziecię rośnie.
Dziś rano byłam już zadowolona, bo brzuch był miękki i taki normalny. A teraz znów twardnieje i jest jak napompowany balon...To faktycznie duży malucha jak sytuacja u ciebie ? Jak się czujecie ?
Znów wracają mi skurczenie podoba mi się to.
o masakra. a masz wyniki z wymazu? może tam coś faktycznie jest na rzeczyZnów wracają mi skurczenie podoba mi się to.
Leżę cały czas w szpitalu, tu nie ma co robić. Skurcze nie są bolesne ale wyraźne co 3-4 minuty. Nie pomaga zmiana pozycji na łóżku, o wstawaniu i spacerach nawet nie mysle. Magnez dostaje w tabletkach 3xdziennie plus luteina dopochwowo.Może kończy się działanie tego magnezu? A coś robiłaś w między czasie? A te skurcze są dla Ciebie bolesne?
Wyniki wymazów będą do tygodnia, ok środy najwcześniej ale lekarz mówił, że raczej nic nie wyjdzie bo nie ma objawów infekcji żadnych.o masakra. a masz wyniki z wymazu? może tam coś faktycznie jest na rzeczy
Dziewczyny robicie trzecie prenatalne ?
Leżę cały czas w szpitalu, tu nie ma co robić. Skurcze nie są bolesne ale wyraźne co 3-4 minuty. Nie pomaga zmiana pozycji na łóżku, o wstawaniu i spacerach nawet nie mysle. Magnez dostaje w tabletkach 3xdziennie plus luteina dopochwowo.
Wyniki wymazów będą do tygodnia, ok środy najwcześniej ale lekarz mówił, że raczej nic nie wyjdzie bo nie ma objawów infekcji żadnych.