Michalina93
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak wasze ciśnienie ? Ostatnio u lekarza miałam 135 nie pamietam na ile , lekarz zwrócił uwagę już . Dzisiaj mierzyłam u mamy i wyszły trzy pomiary ale najwyższy pomiar to 145 na 81 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie ciśnienie w normie, momentami ciut niższe.Dziewczyny a jak wasze ciśnienie ? Ostatnio u lekarza miałam 135 nie pamietam na ile , lekarz zwrócił uwagę już . Dzisiaj mierzyłam u mamy i wyszły trzy pomiary ale najwyższy pomiar to 145 na 81![]()
monitoruj i białko w moczu, żeby nie doszło do stanu przedrzucawkowegoDziewczyny a jak wasze ciśnienie ? Ostatnio u lekarza miałam 135 nie pamietam na ile , lekarz zwrócił uwagę już . Dzisiaj mierzyłam u mamy i wyszły trzy pomiary ale najwyższy pomiar to 145 na 81![]()
A który masz tc? To może to normalne:/Wczoraj właśnie czułam prawie cały dzień , właściwie ból lędźwi bardziej ale bolało tez trochę jak na okres . Dziś jak ręka odjął
najwyzej przepisze Ci coś na obniżenie, juz nie zostało tak dużo tygodni, to nawet jakbyś miała brać do końca, to nie ma tragediiNie białka nie mam wręcz idealny mocz wiec lekarz nie straszył póki co
Ja właśnie zaczynam 28A który masz tc? To może to normalne:/
No to po dzisiejszym obchodzie wiem tyle, że w jednym z wymazów wyszedł wynik niejasny i dadzą mi profilaktycznie antybiotyk na 6 dni. No i pobyt w szpitalu dalej. Pod koniec tygodnia będę pewnie wiedzieć więcej dopiero. W każdym razie wyszły jakieś drobnoustroje, które mogą być powodem skurczów.
Zobacz załącznik 1164643
Po wizycie. Wszystko w porządku. Waży około kilogramai wkoncu dała zrobić jakieś zdjęcie
![]()