ewelka8312
Fanka BB :)
Wszystko zamykają ale szkoda mi ludzi w sklepach na kasach. Kontakt z pieniądzem.ludzie kaszlą ehhhh
Dobrze, że odeszłam w porę z mojego sklepu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do ginekologa chodzisz do Leszna ? Do którego jeśli można wiedzieć? I czy zamierzasz rodzić w leszczyńskim szpitalu ?Ja według kalkuratora i apki mam 5tc +2 dni. Dzisiaj zapisałam sie na wizyte go ginekologa na 25 marca, to byłby początek 8 tyg, więc zobaczymy.
Gratulacje biliźniąt.
Ja jestem zdania, ze teraz jak ktos sie chce modlic to powinien to robic w domu.
Dla dobra ogolu.
Nie bez powodu papiez chociazby w niedziele bez ludzi odmawial.
Ja do kosciola teraz na pewno nie pojde, choc jestem wierzaca. I do tego samego namawiam i mame i tesciow.
Wszystko zamykają ale szkoda mi ludzi w sklepach na kasach. Kontakt z pieniądzem.ludzie kaszlą ehhhh
Ja mam to samo, przychodzą i stoją nad głową...Albo w urzedach. Moja siostra pracuje w skarbówce i mówi, ze jet dramat. Zamiast zadzwonić to ludzie przychodzą i pytają o pierdoly, kaszlą i prychają jej w twarz
Ja mam to samo, przychodzą i stoją nad głową...
Super, extra wiadomości [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590]Ekstra wieści [emoji173]
Ja już po dzisiejszej wizycie [emoji4] lekarz zapisał tak: w powiększonej jamie macicy uwidoczniono poj. pęcherzyk ciążowy 14mm 5w4d - wewnątrz pęcherzyka najprawdopodobniej echo zarodka [emoji173]
Dlaczego wariatka??Dziewczyny może będziecie mnie uważać za jakąś wariatke, ale trudno. U mnie w parafii jest obraz Ikony Matki Boskiej. W zeszły czwartek zaczęły sie misje z tym związane. Nie wiedząc jeszcze o ciąży poszłam w czwartek do kościoła, w piątek rano pokazała sie druga kreseczka, blada. Wczoraj ponownie zrobiłam test a nawet dwa z dwóch różnych firm i kreski były ciemniejsze w obu. Dzisiaj ide ponownie do kościoła na 12 jest nabożeństwo dla matek z dziećmi i oczekującymi dziecka. Moją ciążę oddaje również pod opieke Matki Boskiej. Mam nadzieje, że za 2 tyg jak pójde do lekarza będzie wszystko w porządku i pójde na l4.