Paraply
Fanka BB :)
Rób wszystkie od razu. Raz, że za jednym ukłuciem a dwa, że teraz w dobie wirusa lepiej nie chodzić po przychodniach.Tak te pierwsze tylko część na skierowanie a część prywatnie musze zrobić i nie wiem [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rób wszystkie od razu. Raz, że za jednym ukłuciem a dwa, że teraz w dobie wirusa lepiej nie chodzić po przychodniach.Tak te pierwsze tylko część na skierowanie a część prywatnie musze zrobić i nie wiem [emoji848]
Ja mam takie w domuA tak z innej beczki, miała któraś dzieci, które nie przechodziły kolek? Podobno są takie dziecija u dwójki przerabialam, nie wiem gdzie się trzeba zgłosić żeby prosić o dziecko bez kolek
![]()
Jesteś mega babkaTak. Bliźniaki.
Nie boję się o to czy sobie poradzę, bo wiem że tak.
Boję się tylko oby wszystko było dobrze, z dziećmi i że mną.
Boże szczęściaraJa mam takie w domu
Nie wiem jak mi się udało, ale trafiły się dzieci bez kolek.![]()
Ja mam za to niejadka i drugiego jedzacego wszystko, temu niejadkowi to już mózg mi wysechl co gotowaćMój miał jeden raz kolkę . Ale za to egzemplarz nie śpiący . Do 10 roku życia spał po 4 godziny na dobę. Teraz nadrabia. .
Niejadka mam i jaJa mam za to niejadka i drugiego jedzacego wszystko, temu niejadkowi to już mózg mi wysechl co gotować
A tak z innej beczki, miała któraś dzieci, które nie przechodziły kolek? Podobno są takie dziecija u dwójki przerabialam, nie wiem gdzie się trzeba zgłosić żeby prosić o dziecko bez kolek
![]()
A mimo to ogromnie pozytywna jesteś, jejku podziwiam CięNiejadka mam i jaA nawet dwóch niejadkow. I każde z nich toleruje tylko kilka rzeczy - przeciwnych... I u jednego śniadanie często trwa do obiadu, obiad do kolacji... Do tego mam najstarszą córkę na diecie ze względu na chorobę metaboliczną... więc często są u nas trzy różne obiady, sniadania i kolacje. Ale przyzwyczaiłam się. Choć nie powiem marzy mi się dzień z jednym rodzajem śniadania, obiadu i kolacji
![]()
Zawsze mówiłam że życie jest niesprawiedliwe, na jednego spadają wszystkie plagi egipskie żeby inni mogli cieszyć się posiadaniem niemowlątJa miałam cała 4[emoji6] tfu tfu