ewelka8312
Fanka BB :)
U mnie też przestały bolec i rosnąć już ..a mogłyby jeszcze trochęDziewczyny a jak u was z piersiami ? Bo martwi mnie to, ze na początku ciąży bolały ciut urosły a od dawna stoją w miejscu i zero bólu ... a to już 12+3 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też przestały bolec i rosnąć już ..a mogłyby jeszcze trochęDziewczyny a jak u was z piersiami ? Bo martwi mnie to, ze na początku ciąży bolały ciut urosły a od dawna stoją w miejscu i zero bólu ... a to już 12+3 ...
No u mnie tak samo przestały boleć i rosnąć teraz mam bardziej wrażliwe sutki czasami. U mnie 13+1Dziewczyny a jak u was z piersiami ? Bo martwi mnie to, ze na początku ciąży bolały ciut urosły a od dawna stoją w miejscu i zero bólu ... a to już 12+3 ...
Super że wszystko dobrzeCześć dziewczyny, mało się udzielam bo na co dzień muszę ogarnąć dwóch moich chłopców że szkołą online - ale wszystko czytamw środę miałam wizytę u swojego lekarza a w dzisiaj prenatalne z testem pappa. Wszystko jest dobrze
dzidzia rośnie 65.3 mm i ma się dobrze
przeciętność 1,7 termin z om na 5.11 a z usg 1.11 także na pewno urodzę" wyjmą dzidzie" w październiku Ale zostaje z wami. Mogę?
No nie wiem zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Mnie to nawet krępowało jak byłam u koleżanki i to ona karmiła i się nie wstydziła w tym samym pomieszczeniu gdzie siedzieli goście.Odważysz się! Spokojnie. Moja corka np zawsze w samolocie na czas startu i ładowania musiała cyca bo to pomaga przy odtykaniu ciśnienia z uszu. Serio na początku jabtez się krepowalam ale potem to już olewka, bo nie było możliwe na płazy, w kościele, pociągu i różnych miejscach i sytuacjach nie karmić.
Pycha☺..Mi się marzy rosół z lanymi kluskami może jutro zrobię na obiad ☺A mi to się zachciało klusek leniwych z sosem truskawkowym
Ja mam 4 rządki na ogródkuNo te kupne dzisiejsze też są takie sobie, no ale... truskawki [emoji23]
Żałuję, że nie mam ogródka, miałabym na bank truskawki. Bo polskie te straganowe, a własne to niebo a ziemia. Ale zjem każde w każdej postaci. Zazdroszczę, że u Was już sezon na nie[emoji16]
Mnie bolały w okolicach miesiączki i teraz od 12 tygodnia zaczęły znowu ale mniej i teraz dopiero rosnąU mnie też przestały bolec i rosnąć już ..a mogłyby jeszcze trochęja 12+2
Wszystko prawda, nie wiadomo co będzie ją już chyba jestem ponadto bo chyba bardziej martwię się czy dziecko będzie zdrowe, jestem już psychicznie zmęczona tym wszystkimW czasie wojny rodziły, ale i większą była śmiertelnośc i dzieci i mam. Poza tym jak słucham, jak moja mama ze swoich czasów opowiada różne przypadki to dziś normalnie podczas ciąży by diagnozowano i może leczono. A wtedy mówiło się, że no tak wyszło.
Ja też jestem megapesymistka i przeraża mnie to wszystko![]()
Moja córka ma 15 miesięcy i nie wyobrażam sobie, żeby miała być teraz na piersi. Za duża i za mądra już jest na to.
Pracuję w małym biurze rachunkowym. Mam teraz tyle pracy, że tylko mi się płakać chce. Już w styczniu rozmawiałyśmy z kumpelą z szefem, że tego jest za dużo, nie wyrabiamy (mimo nadgodzin i pracy w sobotę) i potrzebujemy pomocy. Szef uznał, że studentka, która przyszła w grudniu do klepania faktur będzie wystarczającą pomocą. Aktualnie w związku z koronawirusem nawet studentki do pomocy nie mamy.a w jakiej branży pracujesz? Przede mną też jeszcze powiadomienie szefostwa o ciąży - chcę to zrobić w najbliższy poniedziałek. Planowałam pracować jak najdłużej, zwlaszcza, że ostatnie 1,5 miesiąca to praca zdalna, ale w związku z koroną wszyscy pracownicy mają dostać aneksy do umów z obniżeniem etatu, co się mi nie kalkuluje [emoji53] chcę powiadomić szefostwo i powiedzieć, że nie podpiszę żadnego aneksu i mają mi go wycofać albo uciekam na zwolnienie. Od kilku dni jestem już mega zestresowana tą rozmową i sytuacją, dobrze byłoby mieć to już za sobą...
Taka ciekawostka na przyszłość: normalnie zasiłek chorobowy obliczany jest na podstawie ostatnich 12 miesięcy; chyba, że nastąpiła zmiana wymiaru etatu, wówczas nie liczy się już tej średniej, tylko bierze kwotę z obniżonego etatu
Ja mam inne zdanie na ten temat. Smoczek jest u nas jeszcze w użyciu, ale niedługo planuje go odzwyczaić, w tym momencie pozwalam na niego tylko do spania, w tym wieku już dziecko nie ma takiej potrzeby ssania tylko jest to nawyk.Ja uważam, ze to bardzie podłoże emocjonalne! To jest podobnie jak ze smoczkiem, bo to jest tez potrzeba dziecka a nie kaprys!