Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny. Sto lat mnie nie było i nie udało mi się wszystkiego nadrobić. Ostatnie tygodnie to wieczny kołowrotek a kolejne tez się szykują intensywne. Udanego rozszerzania diety. Kolejny etap))
U nas dopiero od kilku dni (zaczęłam jak skończyła 6 miesięcy. Na razie batat i awokado weszło całkiem całkiem a rano kasza jaglana. Minimalne ilości ale nie odrzuca jej od jedzenia wiec cieszę się.
Powodzenia!
Oj ja doskonale rozumiem. Mam identyczną sytuację. Tylko że ja czekałam, aż synek zacznie jeść, żeby móc choć jemu gotować sama, skoro dla siebie i partnera nie mogę.Mieszkamy u teściów i szczerze nie gotuję, bo mamy wspólną kuchnię.. i jak mam iść coś zrobić to już mi się nie chcę, chyba wiecie o co mi chodzi.
Wiesz co, ja już się przekonałam, że te pozycje z listy to są ruchome jak liść na wietrze... Stałe są na pewno miód, mleko krowie, ryżowe, cukier, sól.Prościej napisać czego nie można podawać niemowlakowi
Moja 26. 04 skończyła 5mc i w majówkę chcemy zacząć rozszerzanie diety. Wolę to robić powoli żeby od 6mc już ładnie jadła. Zresztą wieczorem po jedzeniu z 2 piersi domaga się jeszcze więc od ponad tygodnia dostaje butelke z mm i dopięto wtedy jest w stanie zasnąć. Inaczej krzyk. Mamy głodomorekm
W ogóle nam fizjo poleciła takie krzesełko do karmienia bo mała sama jeszcze nie siedzi. Mamas&papas baby snug i powiem wam całkiem stabilnie w tym wygląda. Oczywiście na razie tylko do posiłków będzie wykorzystywane. Później jak już sama stabilnie usiądzie to ma takie nakładki do zabawy.
A wasze maluchy już siedzą?
U nas w 4 mc się przekręcila z pleców na brzuch ale okazalo się ze zrobiła to nieprawidłowo. Teraz chodzimy na rehabilitację i zaczęliśmy ją przekręcać na boki bo ten etap ominęła. I od 2 dni zaczęła się obracać już prawidłowo - oczywiście nie wszystkie razy ale idzie ku dobremuDziewczyny czy juz wasze dziećki się kazde fika z pleców na brzuch ? U nas na boki się nakreci ale przekręcic się jeszcze nie przekręca
U nas w 4 mc się przekręcila z pleców na brzuch ale okazalo się ze zrobiła to nieprawidłowo. Teraz chodzimy na rehabilitację i zaczęliśmy ją przekręcać na boki bo ten etap ominęła. I od 2 dni zaczęła się obracać już prawidłowo - oczywiście nie wszystkie razy ale idzie ku dobremuale 99% to obroty przez lewy bok, także pokazujemy jej cały czas obroty przez prawy.
Także myślę że czasem lepiej jak zrobi to maluch później a od razu prawidłowo. A jak już przekręca się na boki to spora część drogi za nim![]()