Unficzka
Fanka BB :)
Moja córka się sama przekreca, ale tylko na kanapie u prababci wyłożonej kocem.Podłoże nie może być byle jakie.
![]()
Albo chodzi o to, że chce się przed prababcią pochwalić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja córka się sama przekreca, ale tylko na kanapie u prababci wyłożonej kocem.Podłoże nie może być byle jakie.
![]()
Ja minimum rok, a jak dobrze pójdzie to i do 2 roku życia.Jak długo zamierzacie KP?
Ja tak do 8 mc. Zależy jak nam dalej będzie szło rozszerzanie diety. Ale jak zostaną 2-3 karmienia na dobe to już będzie tylko butelka.Jak długo zamierzacie KP?
Chciałabym rok albo i dłużej, zależy też czy synek dalej będzie chciał. Ja bardzo lubię kamienie piersią i tą bliskość między nami wtedy, żal mi będzie z tego rezygnować.Jak długo zamierzacie KP?
KurczeTest z podawaniem kaszek godzine przed snem, aby lepiej spał oblany. Testowałam trzy dni. Wczoraj położyłam małego spać o 21, jak codzień. Teraz jest godzina 2:50, a ja właśnie mam już czwarte pobudkę. Wczoraj jak obudził się koło 3 to nie mogłam go uśpić do 6. Jestem załamana i nie mam już siły. Marzę o dwóch godzinach nieprzerwanego snu. Wiem, że Wy takich problemow nie macie, więc nie będę zaśmiecała już naszego forum swoimi żalami i będę siedzieć cicho, w niczym moje płacze tutaj nikomu nie pomogą. Przepraszam Was dziewczyny![]()