Nie nagle, mm wprowadzilismy po 6 miesiacu, a teraz to bylo juz tylko w nocy i to z butelka mm na kolacje i jedna w nocy, ale lagodnie poszlo. Tyle, ze przy goraczce latwiej z piersia, i dzieci lepiej przechodza.Jak to? Tak nagle?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nagle, mm wprowadzilismy po 6 miesiacu, a teraz to bylo juz tylko w nocy i to z butelka mm na kolacje i jedna w nocy, ale lagodnie poszlo. Tyle, ze przy goraczce latwiej z piersia, i dzieci lepiej przechodza.Jak to? Tak nagle?![]()
O kurcze, bardzo współczuję i przesyłam dużo mocy! Oby już było tylko lepiej! Dużo zdrowia dla was!Ten tydzień u nas był istnym horrorem. Ja, mąż i Ala wysokie gorączki, zapalenie gardła takie że ja przez kilka dni prawie nic nie jadłam i nie piłam, bo ból był nie do zniesienia. W tym wszystkim szalejący starszak, bo jego nie wzięło i mała z dużą potrzebą noszenia na rękach. Niestety mamy pierwszy antybiotyk bo migdalki u małej wyglądały fatalnie. Nie pamiętam kiedy tak chorowałam.
Ten tydzień u nas był istnym horrorem. Ja, mąż i Ala wysokie gorączki, zapalenie gardła takie że ja przez kilka dni prawie nic nie jadłam i nie piłam, bo ból był nie do zniesienia. W tym wszystkim szalejący starszak, bo jego nie wzięło i mała z dużą potrzebą noszenia na rękach. Niestety mamy pierwszy antybiotyk bo migdalki u małej wyglądały fatalnie. Nie pamiętam kiedy tak chorowałam.
A długo to trwa, w sensie minute czy 15?? Bo u nas to jak mała zaczyna trzeć oczy i nos to oznaka zmęczenia. Ale to tak potrze 30s i co kilka minut zdarza się jej to powtarzać.Też życzę dużo zdrówka.
U nas na szczęście wszyscy zdrowi, zresztą nawet zwykłe przeziębienia trzymają się od nas z dala.
Martwi mnie inna rzecz. Od czego niemowlaki mogą intensywnie trzeć oczy i nosek? Utrzymuje się już dłuższy czas, na pewno nie chodzi o spanie, jakaś alergia? To chyba też byłoby coś na skórze?
A długo to trwa, w sensie minute czy 15?? Bo u nas to jak mała zaczyna trzeć oczy i nos to oznaka zmęczenia. Ale to tak potrze 30s i co kilka minut zdarza się jej to powtarzać.
A to mojej przy jedzeniu też się zdarza, jest cudownie jak je kaszkę bo wtedy jest caaaala brudna. Myślę że może po prostu zaswedzi go nosek i tyle![]()
Pocieranie oczu i noska może być też przy ząbkowaniu u nas to samo pociera dość często ale zeby ida jeszcze doszła lekkie zaczerwienienie pod oczami może od śliny? ObserwujeTeż życzę dużo zdrówka.
U nas na szczęście wszyscy zdrowi, zresztą nawet zwykłe przeziębienia trzymają się od nas z dala.
Martwi mnie inna rzecz. Od czego niemowlaki mogą intensywnie trzeć oczy i nosek? Utrzymuje się już dłuższy czas, na pewno nie chodzi o spanie, jakaś alergia? To chyba też byłoby coś na skórze?
Pocieranie oczu i noska może być też przy ząbkowaniu u nas to samo pociera dość często ale zeby ida jeszcze doszła lekkie zaczerwienienie pod oczami może od śliny? Obserwuje