Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja umawiałam się 1 marca i dopiero na dziś był termin, rozumiem Cię w styczniu miałam biochemiczną i też nie mogłam się doczekaćja czekałam chyba 2 tygodnie ale ja to wytrzymać nie mogłam bi za pierwszym razem miałam puste jajo
Może coś w tym jest bo ja byłam bardzo grzecznym niemowlęciem jakni dzieckiem a znów mój mąż podobno ciagle płakał@Leonie a wiesz właśnie co do tej kawy, właśnie uświadomiłam sobie ze bardzo mocna dzięki Tobie. Wcześniej nie zwracałam uwagi i robiłam to z automatu. Sypałam 3 bardzo czubate łyżeczki do tego kubka on ma 300 ml. Dzisiaj wsypałam 2 płaskie a czuję się dokładnie tak samo. Właśnie dzięki takim ocenom możemy coś dostrzec i zmienić. Dziękuję [emoji846]
@Fejkaaa staram się z tym nie obnosić , ale nie wstydzę się tego. Po prostu ludzie komorników raczej omijają z daleka jakby sam kontakt z nami był już sam w sobie wiążący[emoji1787] albo tacy którzy piszą tylko po to by rozwiązać swój mały problem i szukają rad. Ciężka psychicznie praca. Czasami wykańcza mnie. Też jestem normalnym człowiekiem, kobieta jak każda tutaj. Mam swoje słabości i problemy[emoji846]
@Krakowianka89 [emoji1787] tam to chyba już w ogóle kota bym dostała. Często mam kontakt z naczelnikiem danej placówki i podziwiam osoby tam pracujące.
@Caro666 ciesz się kobieto[emoji846]skoro okresu brak to ciąża jest. Brak plamień, i brak objawów to też się ciesz. Małe bobo daje mamie znać, że będzie grzecznym dzidziusiem[emoji7]
@KolorowaCzerń trzymam kciuki za wizytę i serduszko [emoji3590][emoji110]
Wszystkim które dzisiaj będą wizytować życzę samych dobrych wiadomości.
Ojej, ja nie miałam na myśli że „za mocna” i że to źle@Leonie a wiesz właśnie co do tej kawy, właśnie uświadomiłam sobie ze bardzo mocna dzięki Tobie. Wcześniej nie zwracałam uwagi i robiłam to z automatu. Sypałam 3 bardzo czubate łyżeczki do tego kubka on ma 300 ml. Dzisiaj wsypałam 2 płaskie a czuję się dokładnie tak samo. Właśnie dzięki takim ocenom możemy coś dostrzec i zmienić. Dziękuję [emoji846]
W Katowicach , ale umawiając się na wizytę poprosiłam o lekarza który przyjmuje z partnerem bo nie wszyscy się zgadzają... podobno to zależy od lekarza[emoji2372]
Tak przed prenatalnymi jeszcze jednoDziewczyny jak to jest u was robicie usg jak się dowiecie o ciąży i potem dopiero pierwsze prenatalne czy w między czasie robicie jeszcze jakieś usg dla swojego spokoju ?
@Ces mialam z kancelaria komornicza niemila przygode, trauma na cale zycie! Pomylili inna dziewczyne o tym samym imieniu i nazwisku z tego samego miasta ze mna, nie sprawdzono dokladnie nr pesel ani dodatkowych danych, przyszedl list do firmy, w ktorej pracuje, ze wchodza mi na pensje i zabieraja jakis tam procent za dlugi. Dlugu bylo ponad 100tys z tytulu nieplacenia czynszu bodajze. W kazdym razie mialam stan przedzawalowy jak to zobaczylam! Pojechalam do tej kancelarii, oni oczywiscie uznali ze jestem kolejna walnietą dluzniczką ktora miga sie od placenia i wymysla jakies historie. Generalnie odkrecanie tego jakims cudem nie trwalo dlugo, bo zaledwie kilka dni. Ale ja wtedy mialam wizje, ze nie wutlumacze sie z tego i bede splacac cudze dlugi [emoji25][emoji25][emoji25] na sama mysl mam ciary. To taka moja historia na oderwanie sie od tematow ciazowych heh